ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα όσο γράφονται"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως δεν είναι εύκολο να κρατάει τους ποδοσφαιριστές του έξω από τις εξελίξεις στα διοικητικά αλλά τόνισε πως δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα.

Η νίκη και η απόδοση που είχε κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός άρεσαν στον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο παρουσιάζονται.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Πήραμε το παιχνίδι, μετά το επόμενο παιχνίδι ακολουθεί ντέρμπι. Κάναμε καλό παιχνίδι από άποψη σοβαρότητας, όμως νομίζω ήμασταν πιο καλά σαν γκρουπ. Σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και νομίζω ότι θα βελτιωθούμε περισσότερο. Δεν απειληθήκαμε πολύ από τον αντίπαλο. Είχαμε την άσχημη στιγμή με τον Λουτσιάνο που πάει για την μαγνητική και η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πρόβλημα στους χιαστούς".

Για τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ:
"Ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ πιο εύκολα ήταν μάλλον άστοχη μία τέτοια δήλωση. Έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες και νομίζω ότι μπορεί να πάει καλύτερα στην πορεία".

Για τους νέους:
"Ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε όπως είπα και την Κυριακή. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε γρήγορα".

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει τους παίκτες έξω από τις εξελίξεις στα διοικητικά:
"Θα είναι πολύ πιο εύκολο για μένα αν δεν διαβάζουν όλα αυτά που γράφονται. Δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα. Πρέπει να βοηθήσετε και εσείς. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι τόσο πολύ. Τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι θα έχουμε και την στήριξη της διοίκησης. Όσο είμαστε στην ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για την ΑΕΛ:
"Είπα στους παίκτες μου ότι ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες που ακόμα δεν έχουν δέσει. Που μπορεί να φτάσει δεν ξέρω γιατί και οι άλλες ομάδες έχουν καλό ρόστερ. Υπάρχει το μειονέκτημα ότι είναι μεγάλη ομάδα".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:
"Περιμένω να παρουσιάσουμε ένα καλό γκρουπ και αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εικόνα. Θέλω να δέσουμε τις γραμμές μας. Με τη φυγή του Κάρλος αρχίσαμε να έχουμε θέμα στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Θέλω να είμαστε συμπαγείς και έχουμε την ποιότητα να παίξουμε καλά.

Κερδίζοντας τα παιχνίδια θα είναι πιο εύκολο να παίξουμε καλύτερα. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει, εσείς μπορεί να κρίνετε όμως υπάρχει λογική. Έδωσα χρόνο όμως αν θέλουμε να είμαστε σωστοί κάποιοι παίκτες θα έπρεπε να μπουν πιο αργά. Να υπάρχει υπομονή από τον κόσμο και να είναι σίγουροι πως θα δούνε καλά πράγματα από την ομάδα".

Ενώ λίγη ώρα νωρίτερα μιλώντας στη κάμερα της Cosmote TV είχε πει:

"Έπρεπε να είχε μπει το δεύτερο γκολ πιο γρήγορα. Παρότι δεν είχαμε ένταση σε μεγάλα διαστήματα γιατί θέλαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένη και όταν μας δίνεται η ευκαιρία γρήγορης επίθεσης να βγαίνουμε μπροστά.

Έχω πει ότι δεν ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Έγιναν βέβαια οι φάσεις και θα μπορούσε να είχε μπει πιο γρήγορα το γκολ. Είναι δίκαιη όμως η νίκη μας.

Το καλό είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ το δυσάρεστο είναι ο τραυματισμός του Λουτσιάνο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ