ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Σε ένα σημείο σταματήσαμε να παίζουμε"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ικανοποιημένος από την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ αλλά τόνισε πως η ομάδα του θέλει και άλλη βελτίωση.

Ίσως το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού πλην από τη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-2 να είναι και οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη τόσο μετά το τέλος του αγώνα όσο και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Εκεί που ο 48χρονος τεχνικός δεν πανηγύρισε για τη σπουδαία επικράτηση και το τρίποντο της ομάδας του αλλά στάθηκε στα κακώς κείμενα και στο τι έκανε λάθος το τριφύλλι και τι πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια ώστε να παίζει ακόμα καλύτερα και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Για την νίκη του Παναθηναϊκού:
"Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι και από τη συνολική απόδοση. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε δύο τέρματα, μπορούσαμε κι άλλα. Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ και δυστυχώς σταματήσαμε να παίζουμε.

Η ΑΕΚ κέρδισε αρκετές δεύτερες μπαλιές και βγήκαμε εκτός παιχνιδιού. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε στο 2-2 και ήρθε το τρίτο γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που το στυλ της είναι να παίζει ποδόσφαιρο, ξέρουμε ότι θα έχουμε τα πάνω και τα κάτω, αλλά το θετικό είναι ότι έχουμε μια συνέχεια ως ομάδα".

Για το αν η νίκη είναι η επιβράβευση της δουλειάς που έχει γίνει:
"Δεν είναι δική μου δουλειά μόνο, αλλά και προσπάθεια των παικτών. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά, έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού, αυτό που δείξαμε στο πρώτο μέρος. Σήμερα περίμενα να παίξουμε σε μεγαλύτερο διάστημα έτσι".

Για την εξήγηση του μπλακ άουτ του Παναθηναϊκού:
"Παίξαμε με μεγάλες μπαλιές από πίσω, ήμασταν και λίγο επιπόλαιοι, δεχόμενοι το γκολ στην αντεπίθεση και παίζοντας πίσω ανοικτά. Πρέπει να κρατήσουμε την ποιότητα του πρώτου μέρους και να βελτιώσουμε το κακό διάστημα του δευτέρου. Ήμασταν σε ορισμένα σημεία επιπόλαιοι. Κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα και θέλουμε περισσότερη ταχύτητα, πιο απλές πάσες και καλύτερες κινήσεις στο γήπεδο".

Για το αν βαρόμετρο του ματς ήταν οι αδυναμίες των ομάδων:
"Δεν θα συμφωνήσω. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ο αντίπαλος ήταν καλός. Παίξανε δύο καλές ομάδες και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε εμείς".

Για το ότι το 0-2 έγινε 2-2:
"Κάποιες φορές αυτός που μειώνει έχει καλύτερη ψυχολογία όταν βγαίνει στην επίθεση. Ο αντίπαλος είχε και τη βοήθεια του κόσμου του που του έδωσε μεγαλύτερη ώθηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ