ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ψάχνουμε παίκτες, υπάρχουν δυσκολίες"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί στη μεταγραφή περίοδο, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν λόγω του οικονομικού.

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών έχει αρχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν έχει δυσκολίες. Αυτό εξήγησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova, όταν ρωτήθηκε εάν έχει εφαρμόζεται ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

" Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι" ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Επιπρόσθετα με το μειωμένο μπάτζετ, ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος έχουν να διαχειριστούν την πίεση του χρόνου. Κάτι που ο 48χρονος κόουτς επισήμανε:

" Δεν έχουμε χρόνο... Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ, που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ