ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Πιο δύσκολο από τα ντέρμπι το ματς με τον Πανιώνιο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προειδοποίησε τους παίκτες του ότι ο Πανιώνιος θα τους δυσκολέψει περισσότερο από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Με Λουντ αντί του Ζέκα στην ενδεκάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

"Να ξέρετε ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ακόμα πιο δύσκολο από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ". Αυτή ήταν η σύσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη προς τους ποδοσφαιριστές του, στη σύντομη προετοιμασία τους για το σημερινό (6/4) ματς του Παναθηναϊκού.

Ο 48χρονος προπονητής πιστεύει ακράδαντα πως η ομάδα του έχει δυσκολότερο έργο σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Κυρίως, επειδή ανησυχεί για τον εφησυχασμό που μπορεί να προκύψει μετά από δύο νικηφόρα ντέρμπι με καλή απόδοση και επιθυμεί να προλάβει τους κινδύνους.

"Εφόσον νικήσουμε, τότε θα καθαρίσουμε μια και καλή με τα playoffs και μετά μπορούμε να συγκεντρωθούμε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου". επισήμανε ο Ουζουνίδης στους παίκτες του. Όποιο αποτέλεσμα και να αναδείξει το Πλατανιάς - ΑΕΚ στα Χανιά, κάποιος από τους διώκτες του Παναθηναϊκού θα χάσει βαθμούς. Οπότε, εάν αυτός νικήσει νωρίτερα τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης", τότε θα διασφαλίσει τη συμμετοχή του στις διοργανώσεις της UEFA.

Επιπροσθέτως, στις 3 αγωνιστικές που υπολείπονται για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Superleague, ο Ουζουνίδης θα έχει την ευχέρεια να διαχειριστεί την κόπωση των βασικών και να δώσει ευκαιρίες στους αναπληρωματικούς, με ορίζοντα και τα playoffs.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ "ΣΥΝΤΑΓΗ"

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα και την πλειονότητα των ενδεκαδάτων. Θα διατηρήσει το 4-4-2 και η αναγκαστική αλλαγή στην ενδεκάδα, αφορά τον Ζέκα ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο είναι ο Λουντ, ο οποίος θα εξαργυρώσει την ουσιαστική απόδοση στο ντέρμπι και θα πλαισιώσει τον Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Βιγιαφάνιες θα αρχίσει στο δεξιό άκρο και ο Εμποκού στο αριστερό, εκτός και αν προφυλαχθεί λόγω του τραυματισμού του, οπότε τη θέση του θα πάρει ο Μπουμάλ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ στα δύο άκρα, ενώ οι Κλωναρίδης και Μπεργκ θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ