ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Πάλι καλά που δεν χάσαμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 δήλωσε ικανοποιημένος από προσπάθεια των παικτών του τηρουμένων των πολλών προβλημάτων που έχουν.

Ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που έφτασε πιο κοντά στη νίκη στο 0-0 της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Παράλληλα, όμως, ο κόουτς των πρασίνων υπερασπίστηκε τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα τη NOVA: "Δεν μπορούσε να ήταν καλύτερη με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε. Ο Κουτρουμπής είχε πρόβλημα, ο Κουλιμπαλί ήταν ανέτοιμος, ενώ και άλλα παιδιά είχαν προβλήματα. Πάλι καλά που δεν χάσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσε, εάν ο Λεβαδειακός το πίστευε περισσότερο να πετύχει κάποιο γκολ.

Από εκεί και πέρα τα παιδιά που αγωνίστηκαν τουλάχιστον προσπάθησαν. Μπορεί να μην ήταν καλοί, αλλά δεν μπορούν να είναι καλοί αυτή τη στιγμή με όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει.

Είναι θετικό ότι υπάρχει διακοπή. Κάποιοι παίκτες θα ξεκουραστούν, κάποιοι άλλοι θα βρούνε τη φόρμα τους και κάποιοι άλλοι να καταλάβουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μας. Η αλήθεια είναι ότι πάλι θα πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα από την αρχή.

Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στην περίπτωση του Ζέκα. Δεν μπορείς κάθε εβδομάδα να έχεις άλλα θέματα. Εκεί που πας να φτιάξεις κάτι να σου δημιουργείται κάτι άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα περισσότερα πράγματα από όσα είδα σήμερα. Ο κόσμος μπορεί να βλέπει μόνο την εικόνα του παιχνιδιού, όμως εγώ ξέρω ότι πολλά παιδιά δεν θα έπρεπε να μπουν καν στο γήπεδο. Με τις απουσίες που έχουμε αναγκαστικά έπαιξαν. Το ξαναλέω ότι δεν περίμενα περισσότερα πράγματα".

Από την πλευρά του ο Ανιγκό δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, αλλά ταυτόχρονα είμαι και λυπημένος γιατί θα έπρεπε να φύγουμε από εδώ με τους τρεις βαθμούς. Είχαμε 5-6 ευκαιρίες που θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει αλλά δεν το κάναμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ