ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Παίξαμε σωστά, σημαντικότερο το επόμενο παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κέρκυρα αλλά τόνισε ότι θέλει να δει ανάλογη εμφάνιση και στο επόμενο εκτός έδρας ματς των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην Κέρκυρα, νίκησε εύκολα και αυτό ικανοποίησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του ενώ τόνισε ότι θέλει να δει ανάλογη εικόνα και στο επόμενο εκτός έδρας ματς των πράσινων.

Ο Ουζουνίδης ρωτήθηκε για το σύστημα και την παρουσία του Γιόχανσον αλλά και γιατί να κάνει ο Παναθηναϊκός μεταγραφές από τη στιγμή που η ομάδα δεν κυνηγάει κάποιο στόχο.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν μπορείς να πεις πολλά για το σημερινό παιχνίδι, είχαμε καλή παίξαμε καλά και σωστά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα αλλά χάρηκα που είχαμε συγκέντρωση και ηρεμία και όταν χάναμε τη μπάλα και φτιάξαμε καλές φάσεις.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Η διαφορά που παρουσιάζουμε στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε. Αυτό για να αλλάξει όμως δεν φτάνει μόνο να παίζεις. Πρέπει να έχεις μεγαλύτερη δύναμη, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση και να μην σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας.

Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την επιτυχία. Για να κερδίσεις κάποιο ματς. Έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Παίζουμε καλά τελευταία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι στα εκτός έδρας παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να είναι πιο ήρεμη η συνέχεια, να δούμε και τις εξελίξεις που θα υπάρχουν και αν μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας".

Είχατε πει πως κάποια στιγμή θα φτάσετε την ομάδα, ακόμα και με τις αποχωρήσεις στο επίπεδο που θέλετε;
"Δεν είναι εύκολο. Αν αλλάζεις συνέχεια ομάδα, συνέχεια παίκτες καθώς μένουν δυο εβδομάδες ακόμα και περιμένουμε ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και αν θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Αυτοί που θα μείνουν είναι σημαντικό να δίνουν ότι καλύτερο μπορούν. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά, σίγουρα όταν είσαι στον Παναθηναϊκό και με αυτές τις καταστάσεις το βάρος και πίεση είναι μεγαλύτερη αλλά θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και να δείξουν ότι σωστά βρίσκονται εδώ".

Το 4-3-3 με δεδομένη την έλλειψη φορ θα ο συνεχίσει να είναι το σύστημα της ομάδας στα επόμενα ματς; "Νομίζω ότι όλοι δουλέψαμε καλά στο γήπεδο. Δουλέψαμε καλά μέσα στην εβδομάδα, το είδαμε στο γήπεδο. Αν θα μείνουμε έτσι θα συνεχίσουμε έτσι. Αν πάρουμε κάποιους παίκτες άλλους θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τον σχηματισμό αυτό. Το σημαντικό είναι πως δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, αφομοιώσαμε κάποια πράγματα. Ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι".

Η εικόνα της άδειας Λεωφόρου είναι σίγουρα αποκαρδιωτική αλλά μήπως δεν φορτώνει τους παίκτες με άγχος;
"Δεν νομίζω ίσα ίσα. Όταν έχει κόσμο είναι ακόμα καλύτερα για τους παίκτες. Ο κόσμος είναι λογικό να απομακρύνεται σιγά-σιγά. Όταν κάποιος έχει προβλήματα είσαι κοντά του στην αρχή, στη συνέχεια απομακρύνονται κάποιοι. Είχα πει πριν από το παιχνίδι να είναι κοντά μας και αυτό έγινε σήμερα".

Ο Γιόχανσον έκανε σήμερα μια καλή εμφάνιση, όπως είχε κάνει και ο Μουνιέ πριν τραυματιστεί, κάποια παιδιά άργησαν να μπουν αλλά δείχνουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα;
"Ο Ματίας μέχρι στιγμής σε όσα ματς έπαιξε έχει παίξει αναγκαστικά σήμερα ήταν στην ουσία η πρώτη φορά που ήταν επιλογή. Τα περισσότερα ματς τα είχε παίξει λόγω απουσίας του Κουλιμπαλί. Υπάρχει και ένα θέμα μαζί του οπότε πρέπει να βάλουμε και τον Ματίας σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε και ο οποίος ήρθε σε άσχημη κατάσταση στην ομάδα. Τα κριτήρια και η κριτική που τους γίνεται για μένα δεν είναι σωστή. Κανείς δεν μένει στα προβλήματα".

Έχετε τονίσει πολλές φορές ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα όρια πτώχευσης, ο κόσμος έχει την εύλογη απορία γιατί η ομάδα να κάνει μεταγραφές πέρα από δανεικούς ποδοσφαιριστές και να επιβαρύνει το ταμείο της;
"Μα για αυτό δεν έχουμε πάρει ακόμα παίκτες. Περιμένουμε να δούμε αν θα έρθουν κάποια χρήματα για να μπορέσουμε να κινηθούμε. Είμαστε Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείχνουμε κάτι στο γήπεδο. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Και αυτοί οι παίκτες που θα έρθουν δεν θα είναι τα συμβόλαια τους μεγάλα αλλά σε αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον οικονομικό διευθυντή οπότε προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Να γλιτώσουμε κάποια χρήματα, να μην την επιβαρύνουμε, νομίζω χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες. Σας είπα ότι τα προβλήματα υπάρχουν αλλά όταν έρθει η Κυριακή είναι ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο, δεν είναι μια μικρή ομάδα που δεν τρέχει τίποτα και η κριτική που γίνεται για το αγωνιστικό κομμάτι είναι για τον Παναθηναϊκό και όχι για μια ομάδα με προβλήματα. Και είναι φυσιολογικό, ο Παναθηναϊκός παίζει κάθε Κυριακή".

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Διαμαντόπουλος είχε μια-δυο επαφές με τον κ. Αλαφούζο, εσείς έχετε βρεθεί; "Μια φορά-δυο. Το θέμα είναι τι γίνεται και τι αποτέλεσμα υπάρχει απ' αυτές τις επαφές. Όσο για εμένα τα έχουμε πει αυτά δεν υπάρχει και λόγος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ