ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ο Βλαχοδήμος μάς έδωσε το βαθμό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, υποστήριξε ότι οι επεμβάσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ (0-0) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον τεχνικό των "πρασίνων", Μαρίνο Ουζουνίδη, να στέκεται στις επεμβάσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο Εβρίτης τεχνικός ευχήθηκε το "τριφύλλι" ενόψει της επετείου για τα 110 χρόνια από την ίδρυσή του, να αποκτήσει διοικητική σταθερότητα.

"Έχει αλλάξει η ομάδα, έχουν φύγει σημαντικοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βρούμε χημεία και διαφορετικό τρόπο. Είδατε ότι προς το τέλος παίξαμε 3-5-2, κάτι που δεν το συνηθίζουμε. Ο Οδυσσέας (Βλαχοδήμος) μας έδωσε το βαθμό. Είναι νέα ομάδα με νέους παίκτες, ο Μυστακίδης δεν ήταν έτοιμος να παίξει 45 λεπτά λόγω του προβλήματος που είχε. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του και να αποκτήσει σταθερότητα διοικητική", υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της NOVA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ