ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ο εγωισμός των παικτών και ο σεβασμός"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να νικήσει πιο εύκολα αν ήταν περισσότερο προσεχτικός ενώ στάθηκε στον εγωισμό των παικτών του τριφυλλιού.

Όπως και μετά το τέλος του αγώνα έτσι και στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, μια νίκη που θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη αν οι πράσινοι ήταν περισσότερο προσεχτικοί.

Ο 49χρονος τεχνικός στάθηκε στον προσωπικό εγωισμό που έχουν βγάλει οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και στον σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα σε όλους στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Θα ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις. Μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά με πολύ σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τη χρονιά.

Δεν έχω να πω πολλά. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να θέλω πράγματα, να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο μέσα στο γήπεδο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, όχι τόσο βαθμολογικό με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις έτσι ώστε να μπορέσουμε να προπονηθούμε καλά και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα τις οποίες διαβάζουμε για να δούμε τι θα μας ξημερώσει...».

Για όσα έκαναν τη διαφορά στο ματς:
«'Ημασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι. Η αμυντική μας γραμμή ήταν σοβαρή από τη στιγμή που εξουδετερώσαμε Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα και δεν είχαμε πρόβλημα. Ο Πανιώνιος είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Σιώπη, του λείπει η μαχητικότητα του. Εμείς κάναμε μέτριο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα που θέλαμε, κερδίσαμε όμως πολύ εύκολα».

Για τους παίκτες και πως καταφέρνουν εκείνοι να συνεχίζουν την προσπάθεια:
«Ο προσωπικός τους εγωισμός. Είναι καλοί παίκτες, είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν παίζουν σε μικρή ομάδα. αυτό που τους είπα ότι εχει μείνει μικρό διάστημα, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, να συνεχιστεί η προσπάθεια... έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ όλη τη χρονιά να την κλείσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ