ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Να νικήσουμε για πολλούς λόγους"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα του με τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά θέλει τους τρεις βαθμούς επί του Ολυμπιακού.

Η πραγματικότητα δεν θα αλλάξει για τον Παναθηναϊκό με μία νίκη επί του Ολυμπιακού, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι τα ντέρμπι έχουν τη δική τους σημασία. Ο προπονητής του Τριφυλλιού επισήμανε ότι η ομάδα του δεν στηρίζεται σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά στο σύνολο και μόνο αν αυτό δουλέψει καλά, θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη Nova:

Για τα πρόσωπα της ενδεκάδας: "Δεν υπάρχουν μυστικά σε αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο προπονητές ετοιμάζονται να αντιμετωπίζουν και αλλαγές σε πρόσωπα και σε σχήματα που θα γίνουν. Δεν έχει καμία αξία να μπαίνουμε σε ονόματα".

Για την συμμετοχή του Μολέδο: "Δεν περιμέναμε την τιμωρία, αλλά είπαμε δεχόμαστε την απόφαση. Ο Ροντρίγκο είναι ένας παίκτης στην άμυνα που μας δίνει διαφορετικά στοιχεία από τα άλλα στόπερ μας. Έχει δύναμη, ταχύτητα, παίκτης που υπολογίζει και ο αντίπαλος επιθετικός. Μας λείπουν από την ομάδα τα στοιχεία του Ροντρίγκο και η παρουσία του θα μας βοηθήσει αρκετα".

Για την παρουσία Μουνιέ: "Δεν θα αμφιβάλλουμε τώρα για τον Άντονι. Είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο χρόνια. Αν θα ξεκινήσει είναι άλλο θέμα. Ίσως ήταν και λάθος μου που τον έβαλα τόσο γρήγορα και το είχα πει και στην αρχή. Το συζήτησα και μαζί του. Να του δοθεί σιγά σιγά ο χρόνος για να δείξει όσα μπορεί. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας και θα μας βοηθήσει. Το έδειξε και στο ματς του Κυπέλλου παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο. Έδειξε διάθεση και θέληση και τον υπολογίζουμε. Αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% να παίζει σερί παιχνίδια".

Για το σύστημα: "Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στα συστήματά μας. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε και τα 2 συστήματα. Στην Λαμία που δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά με το 4-3-3 λειτουργήσαμε καλύτερα. Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητες. Ξέρουμε πως παίζει ο Ολυμπιακός και θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη ενδεκάδα και διάταξη για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Αν φοβάται ότι οι παίκτες του θα μπουν νωχελικά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα το Σάββατο. Αν δεν μπούμε καλά τότε τα αίτια θα είναι βαθύτερα. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσα προβλήματα κι αν έχουμε στην ομάδα αυτή τη στιγμή, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Και στην τελική αν κάποιος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, πρέπει να δείξει πράγματα στο ματς αυτό".

Που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι: "Τα ντέρμπι είναι πολλά μαζί. Μπορεί να το ξεκλειδώσει μόνος ένας παίκτης, μπορεί και η συνολική απόδοση. Εμείς δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε μια μονάδα. Είμαστε ομάδα που αν λειτουργήσουμε σωστά ως σύνολο μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, αν όχι μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε. Περιμένω το Σάββατο όλοι να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Να βγάλουμε μαχητικότητα, διάθεση και ποιότητα. Ακόμη δεν έχουμε βγάλει την ποιότητα μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι ένα θέμα που με προβληματίζει. Και τα παιδιά δεν είναι ευχαριστημένα στον βαθμό που θέλουν σαν μονάδες. Νομίζω είμαστε πρώτοι στην κατηγορία των λαθών.. Δεν είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό στον Παναθηναϊκό. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη ως ομάδα και αν βγάλουμε την ποιότητα που πρέπει έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το αν μπορεί να γίνει restart για τον Παναθηναϊκό με μια νίκη στο ντέρμπι: "Είναι ένα ματς που πρέπει για πολλούς λόγους να κερδίσουμε. Για βαθμολογικούς λόγους όσο κι αν δεν είμαστε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ