ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: " Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Γκεντσλερμπιλιγί, την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για την κλήρωση του προκριματικού του Europa League.

Με νίκη ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός αφού επικράτησε με 1-0 επί της Γκεντσλερμπιλιγί. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, τα μεταγραφικά, αλλά και στην κλήρωση του προκριματικού του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αμέσως το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Γκεντσλερμπιλιγί είπε:
"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ο αντίπαλος έβαλε κάποιους ξεκούραστους παίκτες, είχαμε πρόβλημα για 15-20 λεπτά, μετά κάναμε και εμείς κάποιες αλλαγές με τα νέα παιδιά και νομίζω το ισορροπήσαμε το ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν έχεις ξεκούραστους παίκτες φαίνεται αμέσως η διαφορά. Το είδατε και εσείς. Το σημαντικό είναι ότι δεν βγάλαμε προβλήματα από το σημερινό παιχνίδι. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν γρήγορα και τα άλλα παιδιά που έχουν έρθει. Οι τραυματίες μας να μπορέσουν να μπουν και αυτοί γιατί δεν υπάρχει χρόνο ώστε να έχουμε ένα καλό γκρουπ για το Ευρωπαϊκό ματς".

Για το αν βγαίνουν συμπεράσματα από την προετοιμασία:
"Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, μας έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε πολλά. Δεν είχαμε τον Βιγιαφάνιες, ο Ζέκα με τον Μολέντο μπήκαν στα τελευταία ματς ενώ είχαμε και κάποιους τραυματισμούς εδώ με τον Κουρμπέλη που δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Κάναμε μια δουλίτσα αλλά δε νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που περιμέναμε".

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέσας:
"Δεν έχω αμφιβολία για την ποιότητα των δυο παιδιών αυτών. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν. Ο Λουτσιάνο μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις και ο μικρός έχει κάποιο στοιχείο που δεν το έχουμε ακόμα αυτή τη στιγμή, έχει ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι δύο νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση. Θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα και αν μπορέσουμε να βρούμε και ένα-δυο έμπειρα παιδιά θα είναι καλό για εμάς".

Για το ποια ομάδα προτιμά για το Europa League:
"Προτιμώ την ομάδα που θα περάσουμε. Και οι δυο ομάδες είναι καλές. Θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολη η κλήρωση. Ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε την ανάλυση. Ήδη έχουμε κανονίσει να πάει κάποιος να δει τη ρεβάνς, θα τους δούμε και ανάλογα θα προετοιμαστούμε. Για μένα είναι σημαντικό γρήγορα να φτιάξουμε την ομάδα και το γκρουπ που θέλουμε. Αν εμείς θα είμαστε καλά, θα πάνε καλά τα πράγματα".

Για το βαθμό ετοιμότητας που θα είναι τότε ο Παναθηναϊκός:
"Το βαθμό ετοιμότητας! Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο έτοιμοι γίνεται. Μέσα απ' όλα τα προβλήματα να παρουσιάσουμε ένα καλό γκρουπ. Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει τα κενά. Με ενδιαφέρει να κάνουμε ένα καλό γκρουπ, να ξέρει τι κάνει στην επίθεση, στην άμυνα και μέχρι να έρθουν κάποιοι παίκτες αυτό θα είναι το κλειδί για εμάς, η ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ