ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Μπορούσαμε να χάσουμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που προέκυψαν τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι προηγήθηκε με 1-0, αγωνιζόμενος μάλιστα με δέκα παίκτες απ' το 12ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ζέκα, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα των playoffs της Super League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που προέκυψαν τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Τζαντομένικο Μέστο υπέστη διάσειση προς το τέλος του αγώνα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 32ο λεπτό λόγω προβλήματος τραυματισμού, ενώ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αντιμετώπισε πρόβλημα αλλεργίας πριν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

"Ήταν ένα ματς που πριν καν ξεκινήσει είχαμε το απρόοπτο με την αλλεργία του Κουλιμπαλί, είχαμε κόκκινη, είχε διάσειση. Όπως πήγε το ματς μπορούσαμε να το χάσουμε, μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Ελπίζουμε να μην είναι τόσο σοβαρά τα προβλήματα γιατί θα έχουμε δυσκολίες", δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ