ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Μόνο χαιρετάμε παίκτες, κανείς δεν έρχεται"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε στην ανάγκη χτισίματος του Παναθηναϊκού ξανά από την αρχή και έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Στις συνεχόμενες αποχωρήσεις που έχουν δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, εστίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Ριζούπολη.

Ο προπονητής του τριφυλλιού εξήγησε ότι πρέπει να φτιάξει την ομάδα από την αρχή και δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και την όρεξη των παικτών. Πλέον, πάμε σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, πρέπει να γίνει αυτό. Έφυγαν παίκτες, δοκιμάζαμε άλλα πράγματα μέχρι την Τετάρτη, αλλά με τις αποχωρήσεις δοκιμάσαμε άλλα, δεν είναι εύκολο, πρέπει να βρεθούμε ξανά. Να αλλάξουμε ξανά την ομάδα μας, να μπούμε σε άλλο στυλ.

Πρέπει να φτιάξουμε το αμυντικό κομμάτι, είμαι ευχαριστημένος γιατί μετά από ένα χρόνο κρατήσαμε το μηδέν. Μόνο από δική μας επιπολαιότητα ο αντίπαλος έφτασε κοντά στο γκολ. Τώρα πρέπει να κάνουμε νέα δουλειά, να βρούμε νέα συνοχή για να μπορέσουμε να δείξουμε καλύτερα πράγματα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, δεν είναι εύκολο να βλέπουν αυτά τα πράγματα. Παραμονές αγώνα να έχουμε δράματα, χαιρετούρες, μόνο χαιρετάμε δεν βλέπουμε κανέναν να έρχεται. Οι αλλαγές που μπήκαν είναι νέα παιδιά, θα το έχουμε αυτό αν δεν έρθουν άλλοι, τώρα πρέπει να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, είναι μία ομάδα που πρέπει να μείνει στην κατηγορία, δεν θα έχει πρόβλημα νομίζω».

Από εδώ και πέρα, ποιο είναι το μέλλον; Από τις δηλώσεις σας φαίνεται ότι έχετε αποφασίσει να μείνετε και να το παλέψετε;
«Δεν είναι η στιγμή για αυτά».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; Πως νιώθουν οι παίκτες;
«Δεν είναι κανείς ευχαριστημένος όταν βλέπει ποιοτικούς παίκτες να φεύγουν. Τα παιδιά είναι δεμένα, πρέπει να γίνουμε μία ομάδα, ένα καλό σύνολο και σε άλλα ματς να είμαστε πιο τυχεροί, να τελειώνουμε κάποιες φάσεις και να νικάμε».

Υπάρχει κάτι που θα κρατήσετε από αυτό το παιχνίδι; Μήπως υπάρχει επιθετικό πρόβλημα;
«Στο πρώτο ημίχρονο τελειώσαμε τις φάσεις. Είχαμε τις φάσεις του Άλτμαν, του Στάικου. Δεν τις τελειώσαμε. Δείτε τις αλλαγές, είναι παιδιά με ταλέντο, αλλά χωρίς εμπειρία. Είχαμε και κούραση. Είναι θέματα που θα τα έχουμε. Λέγονται και ακούγονται πολλά, σκεφτείτε αυτή την ομάδα πως είναι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ