ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Μια όμορφη βραδιά την πετάξαμε σε δυο λεπτά"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος όχι από την εικόνα των πράσινων αλλά από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα που δεν άξιζε το τριφύλλι.

Το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα ήταν αυτή που στεναχώρησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Αθλέτικ όπως σημείωσε ο 49χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αθλέτικ.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του χάλασαν ότι έχτισαν σε δυο λεπτά μέσα δεχόμενοι τα δυο γκολ συνεχόμενα για την ισοφάριση.

«Είναι κρίμα για τα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Μία πολύ όμορφη βραδιά να εξελιχθεί έτσι να την πετάξουμε μέσα σε δύο λεπτά. Όχι σε επτά όπως λέτε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είχα πει ότι πιστεύω ότι μπορούμε να την κερδίσουμε και φάνηκε ότι είχαμε τις δυνατότητες. Ήρθε πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά το πρώτο γκολ χωρίς λόγο.

Κάναμε καλή εμφάνιση, δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από το τελικό αποτέλεσμα. Στο τέλος της ημέρας χάσαμε και έχουμε λίγες πιθανότητες αλλά δεν θα παρατήσουμε και με την προσθήκη των άλλων παιδιών θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό.

Είπα και στα παιδιά ότι δεν τους αξίζει να έχουν κατεβασμένα κεφάλια. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που όσο πιο ψηλά την έχεις τόσο καλύτερα καθώς αν εξαιρέσεις τον Γουίλιαμς δεν έχουν ταχύτητα. Δεν νομίζω ότι κάποιος από την ομάδα ή τον κόσμο μπορεί να έχει παράπονο. Στις δύο φάσεις που έγιναν δεχθήκαμε δύο γκολ. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και με τις προσθήκες των παιδιών θα γίνουμε μια καλή ομάδα".

Στα πρώτα 60 λεπτά η εικόνα της ομάδας έμοιαζε με έναν Παναθηναϊκό από τα παλιά, με το γκολ που δέχτηκε όμως η ομάδα ήταν σαν να έπαθε μπλακ άουτ;
"Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και το εκτός έδρας γκολ σε επηρεάζει. Μετά το 2-0 είχαμε κάποιες στιγμές για να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Ο αντίπαλος είχε φέρει παίκτες στην περιοχή μας και ο αντίπαλος κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ αντί να βάλουμε εμείς τρίτο. Είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχεις. Δεν κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, ήταν ένα μάθημα αυτό που έγινε και θα μας βοηθήσει ώστε στη συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι".

Υπήρχε σήμερα μία σημαντική ευκαιρία που χάθηκε;
"Ναι νομίζω ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα όπως εξελίχθηκε η βραδιά τα πράγματα έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετικά και εξελίχθηκαν άσχημα. Δεν το αξίζαμε. Δυστυχώς ήρθαν τόσο γρήγορα τα γκολ που δεν μπορέσαμε και εμείς από τον πάγκο να βοηθήσουμε. Ήταν δύο συνεχόμενες φάσεις. Δεν πέρασε ένα μικρό διάστημα να μπορέσεις να κάνεις κάτι να αντιδράσεις".

Δεδομένου ότι χάθηκε ένας ακόμα παίκτης πως θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα στο ματς με τον Πλατανιά;
"Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς ο τραυματισμός του Ρέις. Θα δούμε από αύριο πως θα είναι και τα υπόλοιπα παιδιά. Γιατί και ο Καμπέσας δεν είναι 100% καλά, ο Λουτσιάνο έχει ένα θέμα. Ευτυχώς ο Γιόχανσον είναι καλά και θα είναι στις επιλογές μας και αναμένεται να πάρει χρόνο. Όποιοι παίξουν όμως πρέπει να τα καταφέρουν, να προσπαθήσουν να βοηθήσουν. Και ο Νούνο τα πήγε καλά πάντως σήμερα και στο τέλος είχε πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός για ένα μήνα".

Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα και παρά την ήττα είναι το μεγαλύτερο κέρδος σας; "Σας είπα ότι η βραδιά έπρεπε να εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά. Ο κόσμος έδειξε ότι εκτίμησε την προσπάθεια μας. Και μετά το 3-2 είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε όμως ήταν να πάει στραβά το ματς. Δεν μπορούμε να κλαιγόμαστε. Θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να μάθουμε να αντιδρούμε πιο σωστά όταν δεχόμαστε γκολ".

Τι θα αλλάξετε ενόψει της ρεβάνς;
"Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε το παιχνίδι της Κυριακής μπροστά μας. Να δούμε σε τι κατάσταση είναι και τα παιδιά που έχουν έρθει. Σε τι κατάσταση είναι ο Τσάβες. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε και να παίξουμε το ίδιο καλά και να είστε σίγουροι ότι θα είναι διαφορετικό αποτέλεσμα".

Για το πως αλλάζει το τσιπ ενόψει πρωταθλήματος:
"Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε το τσιπ όμως θα παλέψουμε. Δεν μπορούμε να μένουμε πίσω. Το να παίξεις καλά και να χάσεις σε απογοητεύει όμως εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δούμε. Μας αδικεί πολύ το αποτέλεσμα δεν μας αξίζει να έχουμε κατεβασμένα κεφάλια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ