ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Μην διαλύσουμε τελείως..."

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποδέχτηκε την απόφαση των παικτών για αποχή από τις προπονήσεις, όμως προσπαθεί να αποφευχθεί ο διασυρμός του Παναθηναϊκού.

Ακόμα μία δυσάρεστη εμπειρία βίωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο χρονικό διάστημα που εργάζεται στον Παναθηναϊκό. Ο 50χρονος προπονητής και οι συνεργάτες του πήγαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" τη Δευτέρα (9/4) του Πάσχα για την προγραμματισμένη προπόνηση, αλλά τελικά έμειναν μόνοι τους αφού οι παίκτες απείχαν.

Ο Ουζουνίδης έχει μπει στο μέσον αυτής της κατάστασης, αφού από τη μία κατανοεί τις αντιδράσεις των παικτών από την ασυνέπεια της διοίκησης, που την ξέρει και ο ίδιος. Όμως, από την άλλη δεν επιθυμεί να διασυρθεί ο Παναθηναϊκός, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος.

Αυτό επισήμανε στην επικοινωνία που είχε με τους αρχηγούς, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης. Ο Ουζουνίδης ενημερώθηκε για την αποχή και απάντησε ότι " δέχομαι την απόφαση σας και δεν μπορώ να σας εμποδίσω. Ξέρω ότι έχετε δίκιο. Όμως, δεν θέλω να διαλύσουμε τελείως. Λίγο έμεινε ακόμη".

Επίσης, σε μία προσπάθεια να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μην χαθεί η προπόνηση της Τρίτης (10/9), ο Ουζουνίδης μετέφερε την ώρα που θα πραγματοποιηθεί. Αντί για το πρωί που την είχε προγραμματίσει αρχικά, την όρισε για το απόγευμα και θα περιμένει τι θα αποφασίσουν οι παίκτες μεταξύ τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ουζουνίδης δεν έχει πολλά περιθώρια επιρροής σε αυτή τη φάση. Απλώς, κάνει υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και μετά θα αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Διότι θεωρείται απίθανο να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου υπό το παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ