ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Μας δόθηκε η γενική κατεύθυνση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Λυμπερόπουλο και ρωτήθηκε πως θα διαχειριστεί τις πολλές απουσίες.

Σίγουρος ότι οι παίκτες που θα επιλέξει, θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες που υπάρχουν, δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στη σύσκεψη κορυφής με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova:

Πως θα διαχειριστείτε τις απουσίες; Μπορείτε να τις καλύψετε;

"Έχουμε επιλογές. Έχουμε παίκτες και αυτοί που θα μπουν μέσα, νομίζω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπορεί να μας λείπουν κάποιοι, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα και θεωρώ ότι θα παρουσιάσουν ότι καλύτερο μπορούν στο παιχνίδι".

Οι πολλές απουσίες επηρεάζουν το αγωνιστικό πλάνο; Ενδεχομένως να επηρεάσουν και την εικόνα του Παναθηναϊκού;

"Λογικό είναι να επηρεάσουν. Αλλά, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Είναι κάτι που το περιμέναμε ότι στην πορεία των play offs μπορεί να εξελιχθεί έτσι η κατάσταση, με απουσίες, κούραση. Τώρα μας τύχαν όλα μαζεμένα από την αρχή. Αλλά, οι παίκτες που είναι μαζί μας δουλεύουν καλά και θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι την Τετάρτη".

Τι παιχνίδι περιμένετε την Τετάρτη;

"Περιμένω εμείς να είμαστε αποφασιστικοί, να είμαστε δυνατοί, να βγάλουμε εγωισμό και περιμένω να νικήσουμε το παιχνίδι".

Που μπορεί να κριθεί αυτό το ματς; Δεν υπάρχουν μυστικά, αφού φέτος θα αντιμετωπίσετε Πέμπτη φορά τον ΠΑΟΚ.

"Από την εικόνα και τη συνοχή που θα παρουσιάσουμε εμείς. Εγώ πρέπει να σκεφτώ πόσο πιο καλή συνοχή θα έχει η ομάδα στο γήπεδο, επειδή θα έχουμε αρκετές αλλαγές, ποιοι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα, οπότε αν αυτό γίνει, παίζουμε στο γήπεδο, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να νικήσουμε".

Αφουγκράζεστε ότι υπάρχει έξτρα κίνητρο για τους παίκτες σας. Επειδή είναι πρόσφατος ο αποκλεισμός από το Κύπελλο;

"Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Για μένα δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της "εκδίκησης" και να μην συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε - όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο μας - είναι να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε".

Μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχατε πρόσφατα μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Τι μηνύματα πήρατε για το μέλλον;

"Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα, όσο το δυνατόν καλύτερη, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή".

Έχει χαραχθεί το πλάνο; Θα χαραχθεί;

"Αυτά αλλάζουν συνέχεια. Υπάρχει η γενική κατεύθυνση, υπάρχει η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εγώ με τον κ. Λυμπερόπουλο πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ