ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Λείπει η απαραίτητη ποιότητα από την ομάδα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει δυο νίκες σε εννιά εκτός έδρας ματς και αναφέρθηκε τόνισε πως οι επιστροφές και οι μεταγραφές θα προσθέσουν ποιότητα στο τριφύλλι.

Η νοοτροπία του Παναθηναϊκού εκτός έδρας είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το τριφύλλι έχει δυο νίκες σε εννιά ματς εκτός έδρας και αυτό λέει πολλά. Σύμφωνα με τον 48χρονο τεχνικό οι επιστροφές των παικτών από το Κόπα Άφρικα αλλά και οι μεταγραφές θα προσθέσουν ποιότητα στους πράσινου. Τόνισε όμως ότι το τριφύλλι παίζει με λίγους παίκτες πολλά συνεχόμενα ματς και πως αρκετοί παίζουν στα όρια τους.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, το ελέγχαμε, δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, πετύχαμε ένα γκολ και εκεί που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο δεχτήκαμε την ισοφάριση. Εκεί για μια ακόμα φορά όπως και στο ματς με τον Πλατανιά χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το ρυθμό μας.

Προσπαθώντας στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα μας ήρθαν οι τραυματισμοί και δεν μπορέσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα όσο θέλουμε εκεί που θα έπρεπε.

Το παιχνίδι αυτό όμως μας έδειξε μια ακόμα φορά την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως έχουμε ένα μικρό γκρουπ σε αριθμό, αλλά και σε κάποιες θέσεις μας λείπει η ποιότητα. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Αυτό μπορεί να λυθεί και με τον ερχομό των παικτών που απουσιάζουν αλλά και με προσθήκες κάποιων άλλων.

Γιατί μπορεί όλοι να περιμένουμε περισσότερα από την ομάδα, αλλά πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια. Και η αλήθεια λέει ότι αυτή τη στιγμή τα παιδιά που είναι στην ομάδα προσπαθούν πολύ, δίνουν το 100% και παίζουν στα όριά τους θα έλεγα. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό αν θέλουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε. Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα ακόμα και σε νοοτροπία.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει μόνο δύο νίκες. Σημαίνει πως μας λείπουν πράγματα και αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε. Πολλές φορές γίνεται κριτική για τα παιδιά που αγωνίζονται αλλά παίζουν στα όριά τους κι αυτή είναι η αλήθεια. Είτε μας αρέσει, είτε όχι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ