ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ξέρω ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι πρέπει να φύγουν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ   (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ουζουνίδης ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη του τόνισε ότι πλέον γνωρίζει καλά τη χρειάζεται η ομάδα ενόψει καλοκαιριού.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε στα κανάλια της "NOVA" την καθιερωμένη του συνέντευξη και σε αυτή μίλησε τόσο για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όσο και για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που έχουν προκύψει.

Σε ότι έχει να κάνει με το αν θα δει αυτά τα δυο ματς ως μια ευκαιρία για να αξιοποιήσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού ενόψει του καλοκαιριού τόνισε ότι γνωρίζει καλά πλέον την ομάδα και ξέρει ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι πρέπει να φύγουν.

Χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στην κάμερα της "NOVA":

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;
"Νομίζω ότι ήρθαμε καλά, δεν είχαμε προβλήματα. Βέβαια τώρα τις τελευταίες μέρες μας προκύψαν κάποια μικρά ζητήματα με τις αρρώστιες κάποιων παικτών, οπότε θα περιμένουμε λίγο μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής για να δούμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας. Ξέρουμε ότι έχουμε κάποια προβλήματα τιμωριών, αναγκαστικά θα έχουμε κάποιες απουσίες και ελπίζω τα άλλα τα παιδιά να είναι καλύτερα για να μην κάνουμε περισσότερες αλλαγές".

Σκέφτεστε να κάνετε το ίδιο εκτεταμένο ροτέισον στο ματς με τον Ατρόμητο όπως είχατε κάνει και στην Τούμπα επειδή ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου ή αναγκαστικές αλλαγές απλά που θα χρειαστεί να γίνουν λόγω των τιμωριών και τραυματισμών;
"'Όχι δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την είσοδο μας στα play off, οπότε είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε, οπότε θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή".

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της Κυριακής γνωρίζοντας ότι σε τέσσερις μέρες ακολουθεί το ματς της σεζόν;
"Νομίζω ότι είναι δουλειά τους. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε μέσα στο σπίτι μας, ένα παιχνίδι που θα μας δώσει την είσοδο μας στα play off και αν μπούμε με αυτό το σκεπτικό ότι έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης, νομίζω δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Οπότε εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τη ρεβάνς. Δεν είναι το ίδιο πρόγραμμα που υπήρχε πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, οπότε καταλαβαίνετε ότι πρέπει εμείς να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχουμε".

Θεωρείτε ότι αυτά τα δυο ματς είναι και μια ευκαιρία να δείτε κάποια πράγματα από κάποιους παίκτες ενόψει του καλοκαιριού;
"Πάντα βλέπεις πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλο βαθμό ξέρω πλέον τι χρειάζεται η ομάδα. Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν, ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό που θέλουμε είναι να ετοιμάσουμε αυτούς που είναι στην ομάδα, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Δεν έχει τελειώσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ