ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Κατεβάσαμε στροφές στο δεύτερο μέρος"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Παναχαϊκή τόνισε πως κρατάει μόνο το πρώτο ημίχρονο από το ματς στην Πάτρα.

Ευχαριστημένος μόνο από την εικόνα των πράσινων στο πρώτο ημίχρονο έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έκανε λόγο για ένα χαζό πέναλτι από πλευράς των ποδοσφαιριστών του.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως οι παίκτες του έριξαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος ενόψει και του σημαντικού αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο και εξέφρασε την ανησυχία του για τον τραυματισμό στον Άλτμαν.

Επίσης έκανε ένα παράπονο για τον κόσμο της ομάδας της Πάτρας που δεν σεβάστηκε τους πράσινους, ιδίως στη διάρκεια του ενός λεπτού σιγή.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Θέλαμε να παίξουμε άνετα να κυκλοφορούσαμε την μπάλα, να κάνουμε αλλαγές. Κρατάω το πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε ένα χαζό πέναλτι από το πουθενά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον Άλτμαν που φάνηκε πως έχει ένα πρόβλημα. Για εμάς είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής. Φάνηκε εξάλλου και στο δεύτερο ημίχρονο ότι κατεβάσαμε στροφές.

Έχει καλή ομάδα η Παναχαϊκή. Συγχαρητήρια στον προπονητή της. Βέβαια, ο κόσμος πρέπει να σέβεται τον αντίπαλο, η Παναχαϊκή έχει μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να είναι πιο φυσιολογικά. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός… παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ