ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Καλός παίκτης ο Μολίνς, θα μας βοηθήσει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρινός Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Αστέρα υποστήριξε πως στόχος στον επαναληπτικό ήταν να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε κάποια παιδιά για να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ικανοποιημένος από τη νίκη, τον χρόνο συμμετοχής που πήραν κάποια παιδιά για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό αλλά και το ντεμπούτο του Μολίνς έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα.

Ο 48χρονος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του κοντρόλαρε τον ρυθμό και από τη στιγμή που κέρδισε η ομάδα του έμεινε και ευχαριστημένος.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ήταν τέτοιο που υπήρξε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση για εμάς και μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετές αλλαγές όπως φυσικά έκανε και ο αντίπαλος. Για εμάς ήταν πιο σημαντικό γιατί υπήρχαν αρκετά παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν ενώ έχουμε ματς και το Σάββατο.

Εμείς θέλαμε να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής όχι για να μας δείξουν ποιοι είναι αλλά για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό καθώς σίγουρα θα τους χρειαστούμε τη συνέχεια. Κοντρολάραμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήγε στον ρυθμό που θέλαμε και από τη στιγμή που κερδίσαμε ήμαστε ευχαριστημένοι".

Στο σημερινό παιχνίδι είδατε και τον Μολίνς να αγωνίζεται για πρώτη φορά, πότε θα είναι 100% έτοιμος; "100% δεν μπορεί να είναι ακόμα. Χρειάζεται χρόνο για αυτό και σήμερα μοιράστηκαν με τον Λέτο κάποιο χρόνο παιχνιδιού. Το σίγουρο είναι πως είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει".

Είδαμε τον Π. Βλαχοδήμο να χτυπάει στο γόνατο στο τέλος του αγώνα, ξέρουμε αν έχει κάτι;
"Όχι δε νομίζω να είναι κάτι το ανησυχητικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ