ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Κακό για εμάς όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τα προβλήματα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε στάθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν τόσο πριν όσο και στην διάρκεια του αγώνα με τους "κυανέρυθρους". Θέλει την πρώτη θέση με όσους παίκτες έχει στην διάθεση του ο 48χρονος τεχνικός.

Ενός κακού, μύρια έπονται και για τον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακό μόνο το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη αλλά και όσα ακολούθησαν με την αποβολή του Ζέκα και τους τραυματισμούς των Βιγιαφάνιες, Μέστο, Κουτρουμπή με τον πρώτο να χάνει όλα τα playoffs και τους άλλους δυο να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδια της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος υποστήριξε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο πως δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα κακό αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν ενόψει της συνέχειας. Αναλυτικά δήλωσε.

"Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για εμάς με προβλήματα, και στην διάρκεια του είχαμε προβλήματα και τελείωσε με προβλήματα. Με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει αλλά και να είχαμε κερδίσει στο τέλος. Είχαμε την ατυχία πριν από το ματς με τον Κουλιμπαλί ενώ μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ελέγχαμε το ματς, είχαμε δυο φάσεις, ήρθε η αποβολή του Ζέκα και με αυτές τις συνθήκες και τον καιρό που επικρατεί δεν είναι εύκολο να παίζεις δέκα εναντίων έντεκα για ογδόντα λεπτά.

Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά στο δεύτερος μέρος δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο έπρεπε και δώσαμε την κατοχή στον Πανιώνιο με αποτέλεσμα να δεχτούμε την ισοφάριση και εν συνεχεία ο Πανιώνιος να χάσει και άλλες ευκαιρίες. Στο τέλος είχαμε όμως και εμείς δυο φάσεις για να πάρουμε το ματς.

Το κακό για εμάς δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα αλλά και τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν, όπως η αποβολή του Ζέκα, ο τραυματισμός του Βιγιαφάνιες, η διάσειση του Μέστο και οι ενοχλήσεις του Κουτρουμπή που είχε ένα χτύπημα στο πόδι. Πρέπει γρήγορα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μαζευτούμε για το ματς της Τετάρτης".

Ο Βιγιαφάνιες είναι σίγουρα εκτός για όλα τα playoffs;
"Θα το δούμε αύριο. Η αλήθεια είναι ότι έχει πρηστεί το πόδι του αρκετά. Του Κουτρουμπή έχει ανοίξει το πόδι του και στα τελευταία λεπτά ουσιαστικά παίζαμε με εννιά. Ο Μέστο έχει ένα καρούμπαλο στο κεφάλι και δεν θυμάται τίποτα. Ο Κουλιμπαλί πήγε στο νοσοκομείο πριν την έναρξη του ματς και πρέπει να δούμε τι θα γίνει".

Εμείς οι απέξω λέμε ότι για τον Παναθηναϊκό προέχει η πρωτιά στα playoffs. Εσείς πως μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αυτό μετά το ξενέρωμα του αποκλεισμού;
"Δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε στο Κύπελλο. Θέλουμε να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση. Βέβαια φαβορί είναι αυτός που έχει τους περισσότερους βαθμούς. Να κυνηγήσουμε ότι μπορούμε με τους παίκτες που έχουμε. Αν όχι να κοιτάξουμε πως θα ενισχύσουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν".

Η άποψη σας για τον Πανιώνιο;
"Τώρα θα έρθει ο προπονητής του ρωτήστε τον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ