ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια όχι το αποτέλεσμα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ υποστήριξε πως δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο από την εικόνα των ποδοσφαιριστών που έδωσαν ότι είχαν για τη νίκη. Τι είπε για τον Ευαγγέλου και τη χαμένη ευκαιρία του Βιγιαφάνιες.

Η προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη όχι όμως και το αποτέλεσμα καθώς οι πράσινοι όπως δήλωσε ο 48χρονος τεχνικός ήθελε τη νίκη στο ντέρμπι με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στον Ευαγγέλου και την παρουσία του στο πρώτο του ντέρμπι, μίλησε για τις μεταγραφές λέγοντας ότι δεν έχει προχωρήσει τίποτα ενώ απάντησε και για τη χαμένη ευκαιρία του Βιγιαφάνιες.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Από το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος όμως από την διάθεση και την προσπάθεια που έδειξαν τα παιδιά. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παίξαμε. Ήταν το τρίτο ματς για εμάς μέσα σε έξι μέρες, χωρίς πολλές επιλογές, με μικρό γκρουπ και παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ακόμα. Δυστυχώς στις δυο-τρεις πολύ καλές στιγμές που είχαμε δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να πετύχουμε ένα γκολ.

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για εμάς. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Περιμένουμε να έρθουν κάποια παιδιά και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που έδειξαν όλοι. Παίξαμε με καινούρια αμυντική γραμμή με ποδοσφαιριστές που δύσκολα έπαιζαν δυο 90λεπτα την εβδομάδα. Μέχρι το τελευταίο ενενηντάλεπτο όμως προσπαθήσαμε για τη νίκη οπότε δεν έχω παράπονο".

Πόσο κέρδος είναι για τον Παναθηναϊκό και για εσάς η χρησιμοποίηση του Ευαγγέλου σε ένα ντέρμπι και μάλιστα με καλή παρουσία;
"Το είπα και μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να ξεκινήσει με ένα τόσο σοβαρό λάθος. Τον πιστεύουμε πολύ και ξέρω ότι δεν είναι ακόμα 100 έτοιμος. Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε από την παρουσία του όπως επίσης και ο ίδιος μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα λόγω εμπειρίας που έρχεται από τα παιχνίδια ή δουλειάς μέσα στις προπονήσεις.

Δεν είναι μόνο ο Στέφανος μην ξεχνάμε τον Τελάντερ που επίσης ήταν πολύ καιρό έξω ενώ σαν δεξί μπακ έπαιξε ο Μαρινάκης. Μια αμυντική γραμμή που δεν έχει παίξει ξανά μαζί και τα πήγε καλά ενώ παίξαμε πιο ψηλά στο δεύτερο μέρος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση. Πολλά πράματα δεν βγαίνουν απ' όσα θέλουμε. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ροτέισον. Δεν κάναμε και τις δυο αλλαγές που θα μπορούσαμε γιατί χρειαζόμασταν εκείνη την ώρα να είναι μέσα παιδιά με περισσότερη εμπειρία και να έχουμε και κάποιους ψηλούς για τις στημένες φάσεις".

Για τα μεταγραφικά έχουμε κάποιο νεότερο;
"Ψάχνουμε αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει κάτι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοντά σε κάποια περίπτωση".

Στην χαμένη ευκαιρία του Βιγιαφάνιες, θεωρείτε ότι είναι κακό το πλασέ ή πολύ καλή η επέμβαση του Μπάρκα;
"Ας πούμε ότι ήταν πολύ καλή η απόκρουση του Μπάρκα. Ο Λούκας ήθελε να βάλει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ