ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, να δούμε τα προβλήματα μας ενόψει ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός του δευτέρου μέρους τον άφησε ικανοποιημένο ενώ μίλησε για το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου και η παρουσία των πράσινων ιδίως στο δεύτερο 45λεπτο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 48χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φυσικά δεν ήταν ευχαριστημένος με το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ζέκα και σημείωσε ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν άπαντες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Έστω και δύσκολα πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν καλά οργανωμένος ο αντίπαλος στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Κάναμε κι αλλαγές και από την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, λέγαμε ότι δεν θα μπει σήμερα, αλλά τελικά το βάλαμε, όταν βρήκαμε τον αντίπαλο ανοικτό μετά από κλέψιμο. Έτσι ήρθε το γκολ, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα που έχουμε για τον επαναληπτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη που είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι και το πιο σημαντικό".

Για τον Ζέκα:
"Έχει ένα προβληματάκι και θα ξέρουμε αύριο 100%. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα, αισθάνθηκε ένα «τσίμπημα» αλλά θα δείξει".

Για τον Μολίνς:
"Πρέπει όταν έρχονται κάποιοι παίκτες να τους εμφανίζεις όταν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Προπονείται κανονικά και καταλαβαίνει πράγματα. Είναι καλός παίκτης και πιστεύω θα μας βοηθήσει. Μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις, μπροστά πίσω αλλά και στα άκρα. Παίζει σωστό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημά του ήταν ο αγωνιστικός ρυθμός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ