ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού (4-0), στάθηκε στην κρίσιμη επέμβαση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μετά το 1-0, ενώ δήλωσε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας.

O Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε -για περίπου 60 λεπτά- κόντρα στον μαχητικό Παναιτωλικό, αλλά τελικά επικράτησε με το εμφατικό 4-0 στο "Απ. Νικολαΐδης" χάρη σε χατ-τρικ του Μάρκους Μπεργκ κι ένα γκολ του Ρόμπιν Λουντ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος απ' την νίκη και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, στάθηκε στη σημαντική επέμβαση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μετά το 1-0, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας.

"Περίμενα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα κι είχαμε καταναλώσει πολύ ενέργεια την Τετάρτη. Αυτό φάνηκε στους μεσοεπιθετικούς που δεν είχαν τη φρεσκάδα απέναντι σε μία κλειστή άμυνα στο πρώτο μέρος. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε.

Ευτυχίσαμε να βάλουμε γκολ, να κάνει μία σημαντική επέμβαση ο τερματοφύλακάς μας και όταν άνοιξε το παιχνίδι να βάλουμε κι άλλα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μας, έχουμε ακόμα μέλλον. Έχουν έρθει κάποια παιδιά, βγαίνουν κάποιες φάσεις λόγω ικανότητας και ευφυίας των παικτών", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ