ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ήμασταν νευρικοί και μονότονοι"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε μετά την επικράτηση (1-0) επί του Πανιωνίου ότι η ομάδα του ήταν νευρική και μονότονη στο παιχνίδι της. Δήλωσε, όμως, ότι δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να νικά στη σειρά Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Μετά τη νίκη (1-0) επί του Πανιωνίου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε στη Nova: "Δ εν είχαμε ενέργεια που θα θέλαμε, απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, Έπρεπε να προσέξουμε και να τη διασπάσουμε και να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Βιγιαφάνιες. Αν ανοίγαμε εκεί το σκορ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στη συνέχεια γίναμε βιαστικοί στο παιχνίδι μας, ήμασταν μονότονοι, θα έπρεπε να είχαμε περισσότερες αλλαγές παιχνιδιού που δεν τις κάναμε, ενώ το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά.

Γϊναμε και λίγο νευρικοί με κάποιες αποφάσεις. Ήταν σημαντική νίκη, γιατί προερχόμασταν από δύσκολα ματς και όπως ξέρετε δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στη σειρά Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο. Εμείς το καταφέραμε. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ