ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Η αύρα του κόσμου έβαλε τα δυο γκολ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στη παρουσία του κόσμου που ήταν αυτή που έφερε τα δυο γκολ για τον Παναθηναϊκό ενώ μίλησε και για την αλλαγή συστήματος του τριφυλλιού.

Ικανοποιημένος από τη νίκη που θα λύσει τα πόδια των παικτών του αλλά κυρίως από την παρουσία του κόσμου που έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Η θετική αύρα που υπήρχε πριν από το ματς από τον κόσμο μας έδωσε τα δυο γκολ και όχι τόσο το παίξιμο μας. Σίγουρα είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη μας γιατί αλλάξαμε και τον σχηματισμό μας και δεν είναι τόσο εύκολο μέσα σε μια εβδομάδα να παρουσιάσεις όσα θέλεις.

Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι και μας έλειπε μια καλύτερη πάσα σε φάσεις που βρήκαμε τον αντίπαλο ανοιχτό για να κάνουμε και άλλα γκολ. Αναγκάσαμε να φαίνεται ότι ο ΠΑΣ κυκλοφορεί την μπάλα αλλά έτσι ξεμπλοκαριστήκαμε από την άμυνα που που παίζει συχνά με οκτώ παίκτες. Περίμενα όμως να κάνουμε καλύτερες επιλογές σε κάποιες επιθέσεις.

Τις βγάλαμε αυτές τις φάσεις στο δεύτερο μέρος, ήμασταν λίγο καλύτεροι αλλά δεν μπήκε το τρίτο γκολ που θέλαμε. Σημασία έχει η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές σήμερα και κερδίζοντας κάποια ματς θα τους φύγει η πίεση που έχουν. Το να θέλεις και να προσπαθείς κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολο.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν καλύτερη από τη δική μας αγωνιστική παρουσία. Τους θέλουμε κοντά μας και θα κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο παιχνίδι μας".

Ο κόσμος στο πρόσωπο σας βλέπει τον άνθρωπο που θα κρατήσει "ζωντανό' τον Παναθηναϊκό σας γεμίζει με άγχος αυτό, επιπλέον πίεση;
"Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρατήσει την ομάδα, την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Όλοι εμείς που είμαστε στο σύλλογο ο καθένας από το πόστο του θα κάνουμε ότι μπορούμε".

Η αλλαγή σε σύστημα είχε να κάνει με τις απουσίες ή σκέφτεστε να το διατηρήσετε;
"Αυτή τη στιγμή έγινε περισσότερο γιατί λείπουν κάποιοι παίκτες και στο Αγρίνιο είδατε ότι ήταν αρκετά ανοιχτή η μεσαία γραμμή μας και επειδή περιμέναμε ότι ο ΠΑΣ θα παίξει με αρκετούς παίκτες στην άμυνα. Σήμερα δεν απειληθήκαμε όμως. Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να κάνεις αυτός που θέλεις. Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε ξέροντας ότι και ο Λούκας δεν είναι 100% έτοιμος αλλά και ο Κουλιμπαλί έπαιξε για πρώτη φορά μετά από καιρό οπότε έπρεπε να ήμασταν προσεχτικοί".

Στο κομμάτι το τακτικό είδαμε από τα δεξιά καλές συνεργασίες όχι τόσο αριστερά θεωρείτε ότι ο Άλτμαν μπορεί να παίξει ως ακραίος;
"Μπορεί να το υποστηρίξει αλλά σας είπα δεν είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει πολύ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ρόμπιν στα δυο τελευταία ματς δεν ήταν τόσο καλός. Φορτώθηκε πολλά παιχνίδια και με εμάς και με την Εθνική και για αυτό δεν ξεκίνησε. Τη δεξιά πλευρά μας την ξέρουμε".

Είπατε ότι ο κόσμος θα κρατήσει την ομάδα, φοβάστε όμως μήπως βγουν προβλήματα που δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε;
"Τα πράγματα είναι δύσκολα, μην λέμε ότι όλα είναι θετικά. Μεγάλα κλαμπ είναι αυτά που η δύναμη τους είναι ο κόσμος. Έχουν περάσει σημαντικοί παράγοντες και βλέποντας τον κόσμο μπορεί να βοηθήσουν και ίσως βρεθεί και κάτι άλλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στο υψηλότερο σημείο που μπορούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ