ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Έχω βαρεθεί να παίζω με 10"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε την πικρία του για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός από τις ποδοσφαιρικές αρχές και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο φίνις.

Δεν είναι συνηθισμένο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη να σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών μετά από ένα παιχνίδι και για αυτό οι δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, έχουν τη σημασία τους.

Ο 50χρονος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση, ωστόσο εξέφρασε την πικρία του για την αντιμετώπιση του Τριφυλλιού από τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Μπήκαμε καλά, θέλαμε να τον αιφνιδιάσουμε, να του δημιουργήσουμε προβλήματα, άγχος και πίεση, αλλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας.

Δυστυχώς, σε μία φάση που ξέρουμε την κίνηση του Αραούχο, δεχτήκαμε το γκολ. Μετά την αποβολή δεν διεκδικήσαμε πράγματα, παρά την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Θα μιλήσω μόνο για την ομάδα μου.

Σίγουρα το 3-0 σε ένα ντέρμπι είναι άσχημο αποτέλεσμα, είτε παίζεις με 9, είτε με 8. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θες. Ούτως ή άλλως, ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι ανυπόληπτος για κάποιους κυρίους.

Έχουμε τα προβλήματα μας, ας σεβαστούν τουλάχιστον τις διαδικασίες που γίνονται, τις γκρίνιες και τις φαγωμάρες που υπάρχουν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ είναι κοντά στον τίτλο μετά τη σημερινή νίκη της. Εμείς θα διεκδικήσουμε τα ματς που απομένουν και θα παίξουμε για τους εαυτούς μας και για κανέναν άλλο.

Έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και τις κάρτες και τις αποβολές που μας δημιουργούν και άλλες απουσίες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και εμείς κοιτάμε τη συνέχεια".

Θεωρείτε ότι η αποβολή του Ινσούα επηρέασε την εξέλιξη του ματς;

"Είναι φανερό αυτό. Μέχρι την αποβολή ήμασταν καλύτεροι. Είναι άλλο να παίζεις με 10 και άλλο με 11. Έχω βαρεθεί από όταν είμαι στον Παναθηναϊκό να παίζω με 10, με 9. Δεν το λέω για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, αλλά το λέω για μας".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Σωστή η αποβολή του Ινσούα, δεν έδωσε από ένα πέναλτι"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ