ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Έχουμε το προβάδισμα, θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στην Τούμπα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε για την διαχείριση των τελευταίων αγώνων, όπως και αυτού της Τούμπας, τόνισε ότι η ομάδα του είναι πιο κοντά στην πρόκριση η οποία θα έρθει μέσω καλού ποδοσφαίρου και στη Θεσσαλονίκη.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει το προβάδισμα για την πρόκριση αλλά ακόμα δεν είναι στον τελικό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά θα πρέπει να πάει στην Τούμπα και να παίξει καλό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ουζουνίδης ρωτήθηκε για την διαχείριση του στα τελευταία ματς και δη αυτό της Τούμπας και επανέλαβε ότι προτεραιότητα είχε η αναμέτρηση της Τετάρτης και όχι αυτή της Κυριακής.

Ακόμη μίλησε για την ενδεχόμενη απουσία του Λέτο αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις τρεις τελικές στην διάρκεια του αγώνα:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση, τον τρόπο παιχνιδιού και το σκορ. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα επί του αντιπάλου. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, ξέρουμε τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Είχα πει ότι ίσως μία ομάδα πάρει προβάδισμα στο πρώτο ματς και αυτοί είμαστε εμείς. Δεν έχει τελειώσει κάτι, θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του. Η παρουσία του δίνει μεγαλύτερη ώθηση στα παιδιά. Τους θέλουμε κοντά και όσο πιο πολλοί έρχονται τόσο καλύτερα για την ομάδα".

Για τον τρόπο που χειρίστηκε τα τέσσερα δύσκολα παιχνίδια σε δέκα μέρες και τη διαχείριση που έκανε, αλλά και το 2-0 που χρειάζεται πνευματική διαχείριση:
"Για το πρωτάθλημα θα υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες. Για το κύπελλο είναι δύο παιχνίδια κι αν περάσουμε πρώτα ο Θεός θα είναι ο τελικός. Προτεραιότητα ήταν αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι περήφανος αλλά ούτε ευχαριστημένος για την εμφάνιση της Τούμπας. Αν δεν έπαιζαν σ' εκείνο το παιχνίδι δεν θα ήταν έτοιμοι για τα επόμενα.

Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, ήθελα απλά να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μικρό προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι εντελώς διαφορετική ομάδα στην έδρα του. Αν έχουμε το 2-0 στο μυαλό μας καλύτερα να μην πάμε. Θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται".

Για το πόσο υποψιασμένος θα πάει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός:
"Δεν χρειαζόταν. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας και πόσο δυνατός στην Τούμπα. Κι άλλες φορές έχει χάσει 3-0 από ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να παίξει άμυνα. Είμαστε ομάδα που θέλουμε να παίζει ποδόσφαιρο. Θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για να πετύχουμε κάποιο γκολ".

Για τις μόνο τρεις τελικές του ΠΑΟΚ:
"Νομίζω ήμασταν πολύ καλοί σήμερα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και περισσότερη φρεσκάδα από τον αντίπαλο σε κάποιες θέσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ακραίους που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν. Παίξαμε σήμερα εμείς, όταν είμαστε καλά, το επίπεδό μας είναι αρκετά υψηλό".

Για το αν ήταν το κορυφαίο παιχνίδι στον πάγκο:
"Η δουλειά του προπονητή είναι να δοκιμάζει τις καλύτερες συνθήκες. Δουλειά μου είναι να είναι έτοιμη η ομάδα και διαβασμένη. Σας είπα ότι και την Κυριακή θέλαμε να διεκδικήσουμε πράγματα".

Για την πρώτη στόχευση στη ρεβάνς:
"Ο πρώτος στόχος είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν το κάνουμε θα σκοράρουμε, αν πάμε να αμυνθούμε δεν θα έχουμε τύχη".

Για τον Λέτο και την πιθανή απουσία του:
"Τα προβλήματα εμφανίζονται σε μας συνέχεια. Ο Λέτο προσφέρει σημαντική βοήθεια, είναι παίκτης μεγάλης αξίας. Θα δούμε την απόφαση και θα παίξουμε με τους παίκτες που θα έχουμε. Έρχεται και ο Μολίνς στην ομάδα, θα δούμε την απόφαση και θα πράξουμε αναλόγως".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ