ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Επιτέλους, δεν φάγαμε γκολ εκτός έδρας"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι, μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η τοποθέτηση του προπονητή του "τριφυλλιού".

Μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 19η αγωνιστική της Super League, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέφερε στη Nova: "Μέσα σε μια μέρα δεν μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα. Μέχρι χθες δουλεύαμε διαφορετικά. Ξέραμε τη φυγή του Βίγια (σ. Βιγιαφάνιες), τελευταία στιγμή έγινε και του Όσκαρ.

Αιφνιδιαστικά αλλάξαμε όλο το πλάνο που είχαμε. Από εκεί και πέρα είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα. Επιτέλους, δεν φάγαμε γκολ εκτός έδρας, κάτι είναι κι αυτό. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, ξέρουμε όμως και τι έχουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε και όπως πάει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό".

Ερωτώμενος για τους νεαρούς παίκτες και το αν οι εμπειρίες που παίρνουν είναι το μοναδικό κέρδος: "Όταν μπαίνουν και πιέζονται, μπορεί να τους κάνουμε και κακό. Είναι όμως αυτή και η ευκαιρία τους, οπότε ας την εκμεταλλευτούν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ