ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έψαξε για δικαιολογία στην διαιτησία για τον αποκλεισμό αλλά στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των πράσινων που θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη αμέσως μετά τη λήξη του μας να σημειώνει πως αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό είναι οι πράσινοι που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος.

Ο 48χρονος τεχνικός δεν στάθηκε καθόλου στην διαιτησία αλλά τονίζοντας πως όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες το πληρώνεις. Χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης είπε στην κάμερα της "COSMOTE TV":

"Νομίζω οι ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθοριστικές. Είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση, να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Αντίθετα ο αντίπαλός μας τιμώρησε στις ευκαιρίες που είχε.

Από εκεί και πέρα δεν θέλω να αναφέρω για διαιτησίες και αυτά αλλά είναι γνωστό ότι όταν το δεύτερο παιχνίδι είναι στην Τούμπα λογικό είναι να γίνονται αυτά. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι που αποκλειστήκαμε γιατί όταν αυτές τις ευκαιρίες δεν τις κάνεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ