ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Είμαστε άξιοι της μοίρας μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, τονίζοντας πως ήταν κατόρθωμα για την ομάδα του το γεγονός πως δεν πήρε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι προηγήθηκε, αναδείχθηκε εν τέλει ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στάθηκε στις ευκαιρίες που σπατάλησαν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως ήταν κατόρθωμα για την ομάδα του το γεγονός πως δεν πήρε τη νίκη βάσει εμφάνισης.

"Το παιχνίδι, λόγω των καιρικών συνθηκών. δεν θα μπορούσε να είναι πολύ καλό ποιοτικά. Από εκεί και πέρα όμως, όταν κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες και δεν μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι, ενώ ο αντίπαλος με μία ευκαιρία σου παίρνει τον βαθμό, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σήμερα πετάξαμε δύο βαθμούς που θα μπορούσαν να έχουν έρθει πολύ εύκολα. Δυστυχώς, γι' ακόμα μία φορά εκτός έδρας, δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Ήταν κατόρθωμα που δεν πήραμε τη νίκη", δήλωσε ο Εβρίτης τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ