ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν θέλω κατεβασμένα κεφάλια"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μην απογοητευτούν μετά την ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τα είπε με τον Χατζηγιοβάνη.

Στην ανάταση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του στόχευσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Διότι ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού".

Ο Ουζουνίδης μίλησε στους παίκτες του και τους προέτρεψε να μην εγκαταλείψουν: "Καταλαβαίνω ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Μπορούσαμε να νικήσουμε και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θα τα παρατήσουμε".

Έπειτα, ο Ουζουνίδης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπάρχει χρόνος: "Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα, γιατί την Κυριακή παίζουμε στα Χανιά και έχει σημασία να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε με τη Μπιλμπάο, ώστε να τα διορθώσουμε σύντομα. Με την Αθλέτικ θα ασχοληθούμε ξανά από Δευτέρα".

Ακόμα, ο Ουζουνίδης μίλησε για λίγο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος για τη λάθος πάσα που έκανε και που κατέληξε στο πέναλτι της Αθλέτικ. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν επηρεασμένος, αλλά ο 48χρονος προπονητής τον επανέφερε με τις συμβουλές του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ