ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα μείνουμε πολλοί στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι λίγοι είναι αυτοί που θα μείνουν τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τόνισε ότι από την πλευρά των διοικούντων λέγεται πως η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή της στην Super League.

Απάντηση στο ερώτημα για το αν θα βρίσκεται στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δήλωσε ότι είναι λίγοι αυτοί που θα μείνουν, όμως ανέφερε ότι θα περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Είπε μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης στη Nova:

Για την αποχή των παικτών:

"Ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσαμε να επέμβουμε. Ήταν μια απόφαση των ποδοσφαιριστών. Εμείς τους είπαμε πως θα ήταν καλό αν έρθουν να κάνουν προπόνηση, ευτυχώς κράτησε λίγο και μετά από δυο μέρες επέστρεψαν στις προπονήσεις τα παιδιά".

Για το αν είναι εύκολο να παρουσιαστούν καλά οι παίκτες μετά την αποχή:

"Τώρα που χάθηκαν οι προπονήσεις αλλάξαμε και εμείς το πρόγραμμα. Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά θα παρουσιαστούν καλά στο παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που αξία βρίσκεται εκεί που βρίσκεται".

Για το αν μένουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες:

"Προσπαθούν τα παιδιά. Το μυαλό δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο στο παιχνίδι. Όσο μπορούν είναι συγκεντρωμένοι. Εμείς λέμε το ίδιο: την Κυριακή έχουμε παιχνίδι, ασχοληθείτε με αυτό και μετά κοιτάξτε τα υπόλοιπα προβλήματα. Δεν έχουμε πετύχει κάτι μέσα στη χρονιά με όλα αυτά τα προβλήματα, θέλουμε να έχουμε μια εικόνα που να αντιπροσωπεύει την εικόνα του Παναθηναϊκού".

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών λόγω Βέμερ:

"Όσο μπορούμε προσπαθούμε να έχουμε μία εικόνα που να δείχνει ότι προσπαθούμε για τον σύλλογο. Υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να εφαρμόζονται. Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση θα τακτοποιήσει την οφειλή ώστε να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στις συζητήσεις μαζί μας, μας λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραμονή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είτε με εμάς, είτε χωρίς εμάς, θα συνεχίσει να υπάρχει. Το θέμα είναι σε τέτοια κλαμπ να υπάρχει επόμενη ημέρα. Αργά η γρήγορα κάποια λύση θα βρεθεί και ο σύλλογος θα επιστρέψει εκεί όπου αξίζει. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα, όμως θα βρει τον δρόμο του γιατί είναι τεράστιος σύλλογος".

Για το αν μπορεί να είναι στην επόμενη ημέρα:

"Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, δεν θα μείνουμε πολλοί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί τέτοια συνεργασία. Δεν νομίζω, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα.Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά όταν έρθει η στιγμή πρέπει να δούμε το καλύτερο για εμάς. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Με ικανοποιεί το ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Όταν όμως ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν θα μένανε πολλοί στην ομάδα με την κατάσταση αυτή. Θέλεις και άλλα πράγματα πέραν της αναγνώρισης. Έναν μήνα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν θα ήταν έντιμο να φύγω. Θέλω να τελειώσει αυτή την στιγμή αυτή η κουβέντα. Για αρχή, να περάσει αυτός ο μήνας όσο πιο ανώδυνα γίνεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ