ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν περίμενα σπουδαία πράγματα αλλά λίγο καλύτερα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περίμενε την εικόνα που είδε κόντρα στον Παναιτωλικό και τόνισε πως οι απαιτήσεις έχουν πλέον αλλάξει για τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό υποστήριξε πως δεν περίμενε μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου αλλά σίγουρα ήθελε να δει περισσότερα πράγματα.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε και στην παρουσία των Κάτσε, Μυστακίδη αλλά και στις επιστροφές που περιμένει το επόμενο διάστημα καθώς και την απουσία του Κουρμπέλη. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την στάση και την στήριξη του.

Ο 49χρονος τεχνικός σημείωσε:

"Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα σπουδαία πράγματα σήμερα αλλά σίγουρα λίγο καλύτερα. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα εντός και εκτός με πολλούς παίκτες που έχασαν προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην δουλέψουμε όπως θέλαμε. Οι απαιτήσεις δεν ήταν μεγάλες όμως σίγουρα κάποια πράγματα τα περίμενα καλύτερα. Αλλά όταν αλλάζεις την ομάδα για ακόμη μια φορά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα πραγματικότητα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει κάνει λάθος. Εμείς μέσα στην ομάδα και το ζούμε και το ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε τις επιστροφές την επόμενη εβδομάδα. Θα γυρίσει ο Τζανδάρης, ο Μουνιέ, θα μας λείψει ο Κουρμπέλης και πιθανότατα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του παρότι η απόδοση μας δεν ήταν καλή αυτοί κράτησαν σωστή στάση απέναντι μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια. Οι απαιτήσεις δεν μπορεί να είναι οι ίδιες, το ξέρουμε εμείς, το ξέρετε και εσείς και οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε".

Για ακόμη μια φορά αλλάξατε την ομάδα, πως μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό;
"Δεν μπορεί να γίνει. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι πως δεν πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά, ένα και ένα κάνουν δυο. Να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ξανά ομάδα. Έχουν φύγει ποιοτικοί παίκτες αλλά το γκρουπ είναι καλό. Δυστυχώς είμαστε στον Φλεβάρη και λέμε να γίνουμε ξανά ομάδα. Όλα αυτά που έχουν γίνει βίαια δεν βοηθούν. Οι απαιτήσεις δεν είναι τόσο υψηλές αλλά όπως είπα και εγώ περίμενα περισσότερα πράγματα. Ο Κάτσε ακόμα δεν έχει μάθει καλά το παιχνίδι μας".

Είπατε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά αλλά στα πρώτα τρία ματς του δευτέρου γύρου είχατε οκτώ γκολ ενώ με την φυγή των Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ σε δυο ματς η ομάδα δεν έχει σκοράρει. Κάποιοι βλέπουν την ομάδα μόνο σαν νούμερα;
"Τα οκτώ γκολ αφού έχει αλλάξει η ομάδα. Να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Αγωνιστικά είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς".

Στο ματς δεν είδαμε να μπαίνει γκολ λόγω των δυο γκολκίπερ. Θεωρείτε ότι σήμερα στο γήπεδο ήταν δυο από τους καλύτερους Έλληνες γκολκίπερ;
"Ναι δεν θα διαφωνήσω ο λόγος που διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος ήταν ο Βλαχοδήμος. Και ο Κυριακίδης είναι πολύ καλός γκολκίπερ. Ο Παναιτωλικός είχε πιο μπροστά τις ευκαιρίες για να προηγηθεί".

Μιλήσατε για επιστροφές, ο Λουτσιάνο σε τι κατάσταση είναι;
"Μπορεί και ο Μόλινς να είναι έτοιμος, να δούμε πως θα είναι. Ο Λουτσιάνο θα αργήσει ακόμα".

Με τον Κουρμπέλη τι έγινε;
"Από τα πρώτα λεπτά είχε ένα πρόβλημα στον δικέφαλο για αυτό του είπαμε να δεχτεί και την 7η κάρτα ώστε να μην παίξει στα δυο επόμενα ματς. Το καλό είναι ότι ήρθαν δυο παίκτες, οι Κάτσε και Μυστακίδης. Μάλιστα ο Μυστακίδης έπρεπε να παίξει 20-30 λεπτά αλλά έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος. Μπήκε και ο Μπουζούκης ένα νεαρό παιδί".

Από τους Κάτσε-Μυστακίδη μείνατε ικανοποιημένος;
"Είμαι σίγουρος για τον ποιότητα τους πρέπει να μάθουν το παιχνίδι μας. Θα μας βοηθήσουν και κυρίως τώρα βλέπετε με τα προβλήματα που υπάρχουν πόσο σημαντικό είναι η προσθήκη αυτών των δυο παικτών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ