ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν μετανιώνω για την 11άδα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε θετική αντίδραση μετά από την ήττα ευελπιστεί ο τεχνικός του τριφυλλιού Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Μάρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο τρόπο με την οποίο παρέταξε τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα και μίλησε και για την επίδραση που ευελπιστεί οτι θα έχει στην ομάδα του το τελικό σκορ.

Αναλυτικά, σημείωσε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Εμείς μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στην ευκαιρία του Μπουμάλ. Μετά, δώσαμε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να πετύχει δυο γκολ, καθώς χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση.

Αυτή την ενδεκάδα επέλεξα, και δεν μετανιώνω, διότι έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος καθώς περίμενα περισσότερα πράγματα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο.

Αφήνουμε το παιχνίδι πίσω μας καθώς υπάρχει το παιχνίδι της Τετάρτης. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μας επηρεάσει θετικά, καθώς περιμένω ότι την Τετάρτη θα βγάλουμε πείσμα, θα βγάλουμε θέληση για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Οι πολλές αλλαγές δημιουργούν πολλές φορές προβλήματα συνοχής. Δεν είναι το σημερινό παιχνίδι αυτό που θα με κάνει να βγάλω συμπεράσματα για τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ