ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 απ' την Κέρκυρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η επιθυμητή.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ανέλαβε την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η επιθυμητή.

"Φταίω εγώ, είναι απλό. Πρέπει ακόμα περισσότερο να επιμείνω σε κάποια πράγματα, να δουλέψουμε. Για μένα δεν είναι δικαιολογία για τη σημερινή εμφάνιση το γήπεδο ή μια-δυο ευκαιρίες που είχαμε. Πραγματικά, δεν είχαμε νεύρο, δεν βγάλαμε ενέργεια. Σε κάποια διαστήματα προσπαθήσαμε κάτι να κάνουμε σε κάποια πράγματα που ζητάμε. Θα πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολύ γρήγορα την εικόνα. Δεν είχε σημασία αν ισοφαρίζαμε ή αν κερδίζαμε. Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ