ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πετάξουμε λεφτά"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ύστερα απ' τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κόρτραϊκ και τόνισε πως πρέπει άμεσα να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, ενώ υποστήριξε πως οι "πράσινοι" δεν έχουν έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν παίκτες των 2-3 εκατομμυρίων.

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Κόρτραϊκ στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα για περίπου 60 λεπτά. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA και ανέλυσε την εικόνα του "τριφυλλιού" στο παιχνίδι με τη βελγική ομάδα.

"Σήμερα ήμασταν αργοί στο παιχνίδι μας, στο τρέξιμο μας. Θα μπορούσαμε να πιεστούμε παραπάνω, να κάνουμε μέτρα στο παιχνίδι. Δεν ξέρεις ποτέ και πως θα είσαι καλά. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τρέξουμε. Δεν ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε αυτά τα ματς τακτικά. Θα περίμενα περισσότερα τρεξίματα σήμερα. Ο αντίπαλος χαμηλότερης δυναμικότητας αλλα φαινόταν φρέσκος".

Για την επιθετική ανάπτυξη και τις δουλεμένες φάσεις: "Θα βγουν. Τα έχουμε δουλέψει. Πιστεύω με τις προσθήκες που θα γίνουν να βάλουμε την ποιότητα που θέλουμε που είναι απαραίτητη. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα θες παίκτες που να είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός".

Για τις μεταγραφές: "Περιμένουμε, κάποιες φορές εσείς τα ξέρετε πιο γρήγορα".

Στη συνέχεια, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου που βρίσκονται στο Τέχελεν, ανέφερε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δεν έγιναν πράγματα που θέλαμε. Είμαστε, όμως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Περιμένουμε να έρθουν κάποιοι παίκτες. Περιμένουν 1-2 απαντήσεις. Πρέπει να μαζευτούμε, γιατί περνούν οι ημέρες. Είμαστε, προς το παρόν, μία ομάδα που εμφανίζει αρκετές αδυναμίες".

Για τον Καμπέσας: "Δεν έχω καμία ενημέρωση".

Για τον τρόπο παιχνιδιού: "Είναι πράγματα που δουλεύουμε από πέρυσι. Πιστεύω πως θα τα βγάλουν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερες αλλαγές παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε περισσότερους ποιοτικούς παίκτες για να γίνουμε καλύτερη ομάδα".

Για τη συνεργασία του Χουλτ με τον Λουντ: "Πρόκειται για δύο ποιοτικούς παίκτες. Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι πειθαρχημένος. Ο Νίκλας μαζί με τον Λουντ είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες".

Για την μεταγραφική ενίσχυση: "Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πετάξουμε λεφτά. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε παίκτες 2-3 εκατομμυρίων. Πρέπει να βρούμε τους ιδανικούς παίκτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες να δημιουργήσουν μία καλή ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ