ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ας γκρινιάζει ο κόσμος, εμείς θα γίνουμε καλύτεροι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα του Παναθηναϊκού ενώ έδειξε σίγουρος για την αγωνιστική ανάκαμψη των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κόντρα στο Λεβαδειακό και σε αυτά τα προβλήματα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο κόουτς του Τριφυλλιού εξέφρασε παράλληλα τη σιγουριά του για βελτίωση της ομάδας, ενώ αυτοσαρκάστηκε για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του, αλλά και για το -2 με το οποίο ξεκίνησαν οι πράσινοι τη σεζόν.

Αρχικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε: "Πήραμε έναν βαθμό και δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω. Αν ο αντίπαλος το πίστευε λίγο παραπάνω θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη. Περιμένω να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος για να ξέρουμε ποιο γκρουπ είμαστε και να μην κοιτάμε συνέχεια ποιος μένει και ποιος φεύγει. Μας λείπουν οι αυτοματισμοί στην επίθεση. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που ζητήσαμε πριν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο τελειώσαμε το παιχνίδι με 4-5 παίκτες. Τα κορμιά τους μόνο ήταν μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή να γυρίσουν οι τραυματίες και να δουλέψουμε περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό και νομίζω σήμερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τον Παναθηναϊκό".

Για το τι έχει να περιμένει από τη συνέχεια: "Εγώ επιμένω ότι οι παίκτες που έχουμε είναι πολύ καλοί, ίσως και καλύτεροι από τους περσινούς. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι".

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες του: "Ήμουν ξεκάθαρος με τους παίκτες. Είπα ότι εδώ θα παίζουν όπως θέλω εγώ. Άλλα τα παιχνίδια όταν ο αντίπαλος είναι ανοιχτός και άλλα εδώ στη Λεωφόρο με αντίστοιχες ομάδες. Όταν έχεις κάποιους παίκτες κλάσης περιμένεις κάποια πράγματα".

Για την γκρίνια του κόσμου: "Ας γκρινιάζει ο κόσμος, εμείς θα γίνουμε καλύτεροι. Σήμερα πήγαμε στους 0 βαθμούς, κάτι είναι κι αυτό!" (το είπε με πίκρα και αυτοσαρκασμό).

Για το αν χρειάζεται έναν δημιουργικό παίκτη και για τον Βιγιαφάνιες: "Οι παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός είναι καλοί. Χρειάζεται συνοχή. Ο Λούκας θα κάνει αύριο μία μαγνητική . Σήμερα ο Κουλιμπαλί κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξει, ο Κουτρουμπής δεν θα έπρεπε να μπει στο δεύτερο μέρος. Ο Ματίας επίσης θα είναι έτοιμος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ