ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ακόμα δεν προκριθήκαμε"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του να μην εφησυχάσουν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Γκαμπάλα.

Ο Παναθηναϊκός δεν πέτυχε το παραμικρό με τη νίκη επί της Γκαμπάλα, αφού εκκρεμεί η ρεβάνς του Μπακού. Για την ακρίβεια, ακόμα και αν προκριθεί στο Αζερμπαϊτζάν, πάλι δεν θα τα έχει καταφέρει, διότι για να πάρει μέρος στους ομίλους του Europa League έχει να περάσει από τα playoffs.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς. Ο 48χρονος προπονητής τους επισήμανε ότι ακόμα είναι στην αρχή!

"Τα πήγαμε καλά και κάναμε τα περισσότερα που είχαμε συζητήσει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το μόνο που δεν καταφέραμε, ήταν να σκοράρουμε και άλλα γκολ, για να είμαστε πιο άνετοι στη ρεβάνς", σχολίασε ο Ουζουνίδης.

Έπειτα, προειδοποίησε τους πάντες να μην εφησυχάσουν: "Δεν θέλω να δω χαλάρωση σε κανέναν. Ακόμα δεν προκριθήκαμε, έχουμε τη ρεβάνς. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προπονηθούμε όπως τις προηγούμενες και να πάμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε τη δουλειά. Να το θυμόμαστε όλοι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ