ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουρές στα εκδοτήρια της Λεωφόρου

Ουρές στα εκδοτήρια της Λεωφόρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκίνησε την Τετάρτη (27/7) η διάθεση μέσω εκδοτηρίων των εισιτηρίων για το ματς με την ΑΪΚ (28/7) με αρκετό κόσμο να σχηματίζει ουρά έξω από την Λεωφόρο. (PICS)

Από την Τετάρτη το πρωί έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Πέμπτης (28/7) με την ΑΪΚ και μέσω των εκδοτηρίων της Λεωφόρου και αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από το "Απόστολος Νικολαϊδης" πριν ανοίξουν στις 9.30π.μ. δημιουργώντας ουρά προκειμένου να προμηθευτεί ένα εισιτήριο. Τα εκδοτήρια σήμερα θα είναι ανοιχτά μέχρι το απόγευμα ενώ την Πέμπτη μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Από την Τετάρτη 27/7η διάθεση θα ξεκινήσει και από τα εκδοτήρια του «Απ. Νικολαΐδης» στη Θύρα 4, με ώρες λειτουργίας 9:30 - 17.30 ενώ θα συνεχίζεται κανονικά και μέσω web.

Την Πέμπτη 28/7τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διαθέτουν εισιτήρια από τις 11:00 πμ έως την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ η διάθεση των χορηγικών πακέτων θα γίνετε από τις 11.00 πμ έως τις 17.00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου - από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος και ταχεία εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρες box office web
7, 13, 14 10 € 8 €
1, 12, 5Β, 5Γ, 8 15 € 12 €
2, 9, 11, 5Α 25 € 22 €
10 35 € 30 €
3 60 € 50 €

Οι φίλαθλοι δικαιούνται 4 εισιτήρια εφόσονγια κάθε εισιτήριο ξεχωριστά δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, θα προβούν στην αγορά του εισιτηρίου.

Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα μας".

Ενημέρωση για τα εισιτήρια στην Σουηδία

Από εκεί και πέρα ο υπεύθυνος αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε για τα εισιτήρια στην Σουηδία λέγοντας στους οπαδούς των πράσινων πως από την Παρασκευή τα εισιτήρια θα διατίθενται από τους πράσινους:

"Για το παιχνίδι στην Στοκχόλμη μην αγοράζει κανείς εισιτήρια μέσω της ΑΙΚ ( είτε μέσω ίντερνετ, είτε μέσω εκδοτηρίων). Τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Σουηδίας θα τα έχουμε εμείς εδώ από αύριο και θα ξεκινήσουμε να τα δίνουμε από Παρασκευή. Για να προμηθευτείτε εισιτήριο θα μιλήσετε είτε με την ΠΑΕ, είτε με τα παιδιά από το κλαμπ της Στοκχόλμης ( Scandinavia 13)".

Ουρές στα εκδοτήρια της Λεωφόρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ουρές στα εκδοτήρια της Λεωφόρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ουρές στα εκδοτήρια της Λεωφόρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ