ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όχι μόνο μεταγραφές, αλλά και πωλήσεις στον Παναθηναϊκό

Όχι μόνο μεταγραφές, αλλά και πωλήσεις στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του, προωθώντας εν όψει του καλοκαιριού και τις πωλήσεις παικτών εκτός από τις προσθήκες.

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2016 ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να διαχειριστεί όχι μόνο τις προσθήκες, αλλά και τις αποχωρήσεις. Διότι πλην των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα έρθουν, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι δεν υπολογίζονται ή που θα τεθούν στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν έχει θέση στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αγωνιζόταν δανεικός στο Λεβαδειακό και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η προτεραιότητα της διοίκησης είναι να πουληθεί ο Νιγηριανός χαφ, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος, αφού θέλει να νιώθει ασφάλεια για τον επόμενο προορισμό του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal υφίσταται ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος δεν λογίζεται ως βασικός. Ο 23χρονος επιθετικός έχει βελγικό διαβατήριο και όχι ελληνικό, ενώ είναι γνωστός στη δεύτερη πατρίδα του. Όσο για την ΠΑΕ, με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ θα συναινέσει στην πώληση του.

Ακόμα, ο Γιώργος Κουτρουμπής υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή, αλλά έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό στο κέντρο της άμυνας με τους Μολέντο, Τελάντερ, Σάντσεθ και Ταυλαρίδη. Ο Νίκος Νταμπίζας τον θέλει στην Ομόνοια στο κυπριακό πρωτάθλημα και η πώληση του θα μπορούσε να διευθετηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ