ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Όχι" από τον Καραγκούνη

"Όχι" από τον Καραγκούνη

Ο Γιώργος Καραγκούνης αρνήθηκε το κάλεσμα του Βασίλη Κωνσταντίνου και παρόμοια στάση τηρούν οι Άγγελος Μπασινάς και Σωτήρης Κυργιάκος. Ο μοναδικός που έχει δεχτεί είναι ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Δεν ευδοκίμησαν οι πρώτες επιλογές του Βασίλη Κωνσταντίνου για τη συγκρότηση της επιτροπής σωτηρίας και πλέον, ο "αγριόγατος" πρέπει να στραφεί στις εναλλακτικές του. Ο Γιώργος Καραγκούνης απάντησε αρνητικά στο κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ, αφού δεν πείστηκε από αυτά που άκουσε και θεωρεί πως δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να ενεργοποιηθεί.

Από τη στιγμή που ο "τυπάρας" δεν θα πάρει μέρος στο εγχείρημα, ανάλογη είναι η στάση των Άγγελου Μπασινά και Σωτήρη Κυργιάκου, οι οποίοι είχαν θέσει ως προϋπόθεση την συμμετοχή του, για να αποδεχτούν την πρόσκληση του Κωνσταντίνου. Πλέον, από τους παίκτες εκείνης της γενιάς δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος για να μπει στην επιτροπή σωτηρίας.

Ο μοναδικός ο οποίος έχει εκφράσει τη θέληση να αναμειχθεί είναι ο Γιάννης Καλιτζάκης. Ο "νίντζα" έχει τονίσει στον Κωνσταντίνου ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται και περιμένει τα περαιτέρω για να αναλάβει δράση.

Όσο για τον Δημήτρη Σαραβάκο, είναι γεγονός ότι προβληματίζεται από τις αρνήσεις των νεότερων παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, αλλά τηρεί στάση αναμονής. Έτσι και αλλιώς, η θέση του είναι λεπτή διότι κατέχει πόστο στο Τριφύλλι και δεν είναι εύκολο να μείνει ανεπηρέαστος.

Η λίστα του Κωνσταντίνου περιλαμβάνει μερικά ονόματα ακόμα, αλλά είναι περιορισμένη. Είναι πραγματικότητα ότι δεν υπάρχουν πολλοί παλαίμαχοι που να είναι άφθαρτοι και να έχουν την καθολική αποδοχή του κόσμου, ώστε να ηγηθούν της επιτροπής σωτηρίας και της συγκέντρωσης χρημάτων.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

NASA: Βρέθηκε ηλιακό σύστημα όμοιο με το δικό μας

Ιστορική ανακάλυψη με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ανεξερεύνητος θησαυρός στα δεδομένα του τηλεσκοπίου Kepler. Οι ομοιότητες του ηλιακού συστήματος Kepler-90 με το δικό μας

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε σ' αυτές τις ερωτήσεις

Θέλει να διασκευάσει Nirvana, λέει ότι μπορεί να ραπάρει και πιστεύει ότι οι πρόσφυγες θα γεννήσουν τις νέες μουσικές.

Το γράμμα του μικρού Αλέξη στον Άγιο Βασίλη που συγκίνησε το διαδίκτυο

Η αλήθεια της διπλανής (μας) πόρτας μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού

Το 'Last Jedi' ανατρέπει τον μύθο του 'Star Wars'

Είδαμε και σχολιάζουμε τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24