ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Όχι" από ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό για "περίοδο χάριτος"

"Όχι" από ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό για "περίοδο χάριτος"

Με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη, και τον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας, Γιώργο Δημητρίου, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για το Τριφύλλι...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου συναντήθηκε σήμερα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη, και τον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδότησης της ομοσπονδίας, Γιώργο Δημητρίου για το θέμα της διαδικασίας της αδειοδότησης.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό, καθώς από την πλευρά της ΕΠΟ ξεκαθαρίστηκε ότι αποκλείεται να συμπεριληφθεί "εκτάκτως" στον κανονισμό αδειοδότησης της ομοσπονδίας η παράγραφος 5 του άρθρου 57 του αντίστοιχου της UEFA  για χορήγηση περιόδου χάριτος τριών ετών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν "ειδικές συνθήκες". Συνεπώς, ακυρώνεται ένα από τα μονοπάτια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ ταυτόχρονα ούτε έχει ψηφιστεί για τις ΠΑΕ η κυβερνητική ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές προς Δημόσιο (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία) και τράπεζες, ούτε έχει συμφωνηθεί με ΕΠΟ και ΠΣΑΠ η ρύθμιση για 36 δόσεις προς πρώην παίκτες και προπονητές.

Η πίεση μοιάζει ασφυκτική για τον Παναθηναϊκό μόλις δέκα μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση των φακέλων για την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Ίσως - πλην ασφαλώς των χρημάτων από τον Γιάννη Αλαφούζο ή το "Αthens Alive" κονσόρτισουμ - ο μοναδικός δρόμος για "ανάσα" είναι η χρονική παράταση για την κατάθεση των φακέλων (μέχρι τις 15 ή τις 30 Απριλίου από 31 Μαρτίου), την οποία θα ήθελαν αρκετές ομάδες λόγω και της εκκρεμότητας με τα... αιωρούμενα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιό τους για την επόμενη σεζόν. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24