ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οχετός Κλάους σε Σαραβάκο!

Οχετός Κλάους σε Σαραβάκο!

Ο Κλάους Αθανασιάδης επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος κινήθηκε εναντίον του. Διαβάστε για τη διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη στα αποδυτήρια της Τούμπας, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Και το οποίο καταδεικνύει τη μεγάλη αντιπαλότητα και την ένταση που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εισερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο μετά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη, ο Δημήτρης Σαραβάκος είδε τον Γιώργο Σαββίδη, τον γιο του Ιβάν, να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στους διαιτητές και στους παρατηρητές.

Τότε, ο Σαραβάκος απευθυνόμενος στα άλλα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την απορία του με δηκτικό τρόπο: «Τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;».

Ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν κοντά και άκουσε τα λεγόμενα του Σαβαράκου, αντέδρασε άμεσα. Αφού κινήθηκε εναντίον του Σαραβάκου, άρχισε να τον βρίζει: «Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου».

Ο Σαραβάκος εξοργίστηκε και επιχείρησε να πλησιάσει τον Κλάους, ζητώντας του τον λόγο: «Τι είπες ρε;». Ωστόσο, σε αυτό το σημείο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν, προκειμένου να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ο καβγάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ