ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ούτε στον Κονγκό δεν γίνονται αυτά"

"Ούτε στον Κονγκό δεν γίνονται αυτά"

Το βράδυ της Τετάρτης οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την κοπή της πίτας για το 2015, με τα τελευταία γεγονότα να είναι βεβαίως το κύριο θέμα στις συζητήσεις τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις σχολίασαν την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να υπάρξει επανέναρξη της Super League με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, τόνιζαν ότι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο δεν είναι οι κανονισμοί και το πλαίσιο, αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους και συμπλήρωναν ότι αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να βελτιώσει την εικόνα στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει ν’ απομακρύνει αυτά τα πρόσωπα από τον χώρο.

"Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίρνει το Πρωτάθλημα για 15 χρόνια, αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στο Κονγκό"είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Φραγκίσκος Σούρπης.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Αριστείδη Καμάρα, που κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει όσο πιο ενεργά γίνεται την ομάδα.

Όσον αφορά την εκδήλωση, βρέθηκαν παλαίμαχοι όλων των γενεών αλλά και οι Μιχάλης Κίτσιος και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο πρώην άσος του τριφυλλιού και νυν σκάουτ, Ανδρέας Λαγωνικάκης και ο δικηγόρος, Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς εδώ και δεκαετίες τις υπηρεσίες του στους παλαιμάχους.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ φρόντισε για τα έξοδα της εκδήλωσης, ενώ την αίθουσα παραχώρησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ