ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ορλάντο Σα: Ο Νο1 κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό

Ορλάντο Σα: Ο Νο1 κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, Ορλάντο Σα, είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον Παναθηναϊκό. Και οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. (videos)

Ο Ορλάντο Σα θα είναι η αιχμή του δόρατος για τη Σταντάρ Λιέγης στην Αθήνα. Το έδειξε και στο Βέλγιο, στο πρώτο ματς για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ότι πράγματι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των "ρουζ". Ο Πορτογάλος κινείται συνεχώς μέσα στην περιοχή, μπορεί και αναστατώνει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της αντίπαλης ομάδας, ενώ... μυρίζεται και το γκολ.

Η στατιστική μιλά από μόνη της. Ο Σα έχει ένα γκολ ανά 54 αγωνιστικά λεπτά παιχνιδιού. Μετρά 6 γκολ στις 8 συμμετοχές του με τη φανέλα της Σταντάρ, την τρέχουσα σεζόν. Οι αριθμοί δε λένε ψέμματα και προειδοποιούν τον Παναθηναϊκό για την επικινδυνότητα του Πορτογάλου επιθετικού. Σκόραρε απέναντι σε Οστάνδη, Μπέβερεν, Κόρτραϊκ και Γκενκ. Είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν και τη διοργάνωση. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και με τη Λέγκια, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Μπράγκα, τη Φούλαμ και με την ΑΕ Λεμεσού.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) έχουν ενδιαφερθεί στο παρελθόν για να τον αποκτήσουν, με την Ένωση να φθάνει κοντά δύο φορές, σε δύο διαφορετικές μεταγραφικές σεζόν. Δείτε σε video όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο Ορλάντο Σα:

Ο Πορτογάλος φορ της ομάδας της Λιέγης ψάχνει στην Αθήνα το τέταρτό του ευρωπαϊκό γκολ. Έχει πετύχει ήδη τρία στο Europa League, με τις ΑΕ Λεμεσού (κόντρα σε Μαρσέιγ), Λέγκια (κόντρα σε Τράμπζονσπορ) και Μακάμπι Τελ-Αβίβ κόντρα σε Γκόριτσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ