ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη γίνεται Έλληνας ο Ζέκα

Την Τρίτη γίνεται Έλληνας ο Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ελληνοποίηση του Ζέκα θα ολοκληρωθεί με την ορκωμοσία του, ενώ αναμένεται να κληθεί άμεσα στην Εθνική Ελλάδας από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Την προηγούμενη Τετάρτη (8/3) γνωστοποιήθηκε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ελληνοποίηση του Κάρλος Ζέκα και απέμεινε το τυπικό σκέλος, με την ορκωμοσία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Κάτι που πρόκειται να συμβεί το πρωί της Τρίτης (14/3), όταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ορκιστεί Έλληνας πολίτης και θα λάβει την ελληνική υπηκοότητα.

Με την ορκωμοσία ο Ζέκα θα αποκτήσει το δικαίωμα να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι κλήσεις για το παιχνίδι της Ελλάδας με το Βέλγιο, που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου, αναμένονται μέχρι την προσεχή Παρασκευή (17/3) από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Φαίνεται πως ο Γερμανός έχει τον Ζέκα στον σχεδιασμό του, για αυτό πίεσε για την επίσπευση των διαδικασιών, καθώς το επόμενο - μετά το Βέλγιο - παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο, εκτός έδρας, εναντίον της Βοσνίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ