ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό το deal του Παναθηναϊκού με την Αλ Αΐν για Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μπεργκ EUROKINISSI SPORTS

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, μετά τη συμφωνία των στελεχών του Παναθηναϊκού με τους Άραβες. Φήμες για 2,5 εκατ. ευρώ στο πράσινο ταμείο.

Σε οριστική συμφωνία με την Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ ήρθε ο Παναθηναϊκός με το "deal" να κλείνει στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ συνολικά και το τριφύλλι να καρπώνεται τα 2,5-2,6 εκατ. ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες από τα Εμιράτα καθώς από τους πράσινους δεν υπάρχει επιβεβαίωση σχετικά με τα ποσά στα οποία ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Μιλάμε βέβαια για τα μισά χρήματα από την ρήτρα των 5,2 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σουηδού φορ και τα οποία ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να διεκδικήσει από τη στιγμή που υπήρχαν οφειλές προς τον παίκτη και ακολούθησε ένα σκληρό πόκερ ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε στην διάρκεια της Τρίτης και μετά τις συνομιλίες που είχαν από κοντά οι άνθρωποι της Αλ Αΐν με τους αντίστοιχους του τριφυλλιού που ταξίδεψαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να μπορέσουν να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ανακοινώσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν σήμερα. Πιθανότατα οι δυο πλευρές θα συζητήσουν και αύριο πριν από την οριστική και αμετάκλητη οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Φυσικά και παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι μπόρεσαν έστω και στο τέλος να καρπωθούν περισσότερα χρήματα απ' ότι αρχικά είχε προσφέρει η Αλ Αΐν και πάλι βγαίνουν χαμένοι. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια έφυγε από τον Παναθηναϊκό με λιγότερα χρήματα απ' ότι τον είχαν κοστολογήσει και οι ίδιοι οι άνθρωποι του τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ