ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό: με 1,2 εκατ. ευρώ στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Οριστική είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Αλάνιασπορ για τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ, στο ταμείο της ΠΑΕ θα μπουν περίπου 900.000 ευρώ.

Παίκτης της τουρκικής Αλάνιασπορ πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά από σήμερα ο Λούκας Βιγιαφάνιες, μετά την οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ομάδα στην οποία αγωνίζονται ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Γιάννης Μανιάτης.

Μετά από τρεις ημέρες διαπραγματεύσεων και αφού ήδη ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει με την Αλάνιασπορ, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Αλάνιασπορ αντί συνολικού ποσού που αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ. Εξ' αυτών, στο ταμείο της ΠΑΕ θα καταλήξουν περίπου 900.000 ευρώ, καθώς ο Παναιτωλικός διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%, ενώ παράλληλα "καλύφθηκαν" από το μπάτζετ της μεταγραφής τα οφειλόμενα στην πρώην ομάδα του "Βίγια", Ιντεπεντιέντε και το εφετινό χρέος στον παίκτη.

Ο Βιγιαφάνιες δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον του Απόλλωνα καθώς η σημερινή προπόνησή του στο Κορωπί ήταν η τελευταία του με την πράσινη φανέλα. Μάζεψε τα προσωπικά αθλητικά είδη του, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αύριο πιθανότατα θα παρουσιαστεί επισήμως από την 13η ομάδα στη βαθμολογία της τουρκικής λίγκας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ