ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Αλαφούζου

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Αλαφούζου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφθηκαν την οικία του Γιάννη Αλαφούζου το βράδυ της Τετάρτης (28/3). Συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, διακριτική η παρουσία της Αστυνομίας.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανοιχτής συγκέντρωσης στο "Παύλος Γιαννακόπουλος", περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από την οικία του Γιάννη Αλαφούζου. Φώναξαν συνθήματα σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, από τον οποίο για μια ακόμη φορά ζήτησαν να φύγει από την ομάδα.

Στο σημείο υπήρχε διακριτική παρουσία της Αστυνομίας. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι οπαδοί των "πρασίνων" προχωρούν σε ανάλογη κίνηση. Νωρίτερα, είχαν δώσει δυναμικό παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση στον τάφο του Ινδού. Αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θεωρώντας ότι είναι τώρα η μοναδική λύση που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός, οπαδοί EUROKINISSI SPORTS

Αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές - διαμαρτυρίας σε όλα τα κόμματα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ προτάθηκε να συσταθεί επιτροπή που θα ζητήσει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ζητώντας του να μπει άμεσα στην ΠΑΕ, έχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση, έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για μερικά λεπτά, σε μια κίνηση αντίδρασης για όσα γίνονται στην ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ