ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης"

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αθλητικό κέντρο των πράσινων στο Κορωπί και περιμένουν την άφιξη της αποστολής του τριφυλλιού.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του κ. Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήραν το δρόμο προς το αθλητικό κέντρο των πράσινων στο Κορωπί.

Λίγο μετά τις 11.20 το βράδυ της Κυριακής έξω από το "Γ. Καλαφάτης" βρίσκονται περισσότεροι από 200 φίλοι του Παναθηναϊκού και περιμένουν την πράσινη αποστολή.

Φυσικά σκοπός τους είναι να αποδοκιμάσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο καθώς η υπομονή των φίλων του τριφυλλιού έχει εξαντληθεί.

Κάτι που φάνηκε και μετά το ματς με την Σταντάρ Λιέγης και τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν με πιο χαρακτηριστικό το σύνθημα "Νικήστε τον Ολυμπιακό... αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό".

ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή των πράσινων στο "Γ. Καλαφάτης" αποχώρησε από το "Γ. Καραϊσκάκης" λίγο μετά τις 11.15μ.μ. αλλά δεν είναι σίγουρο πως το πούλμαν θα πάει στο προπονητικό κέντρο των πράσινων.

Μένει να δούμε τι θα αποφασισθεί τελικά και τι θα γίνει αν η αποστολή του Παναθηναϊκού μεταβεί όντως στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ